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Navegación por Autor Rodríguez Pascual, Alejandro

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessoficial.pdf.jpg1-mar-2020Genetic characterization of Carnivore Parvoviruses in Spanish wildlife reveals domestic dog and cat-related sequencesCalatayud, Olga; Esperón, Fernando; Velarde, R.; Oleaga, Álvaro CSIC ORCID; Llaneza, L.; Ribas, Alexis; Negre, Nieves; Torre Reoyo, Ana de la CSIC ORCID; Rodríguez Pascual, Alejandro; Millán, Javier CSIC ORCIDartículo
openAccess2012Improvement of TCF bleaching of olive tree pruning residue pulp by addition of a laccase and/or xylanase pre-treatmentMartín-Sampedro, R.; Rodríguez Pascual, Alejandro; Requejo, A.; Eugenio Martín, María Eugeniaartículo
closedAccess2002Influence of the variables of the olive pruning grazed process with ethanolamine and soda on the pastes compositionJiménez, Luis; Villar, J. C.; Rodríguez Pascual, Alejandro; Jiménez, R. M.; Calero Prieto, Antoniaartículo
closedAccess2010Soda-anthraquinone pulping of residues from oil palm industryRodríguez Pascual, Alejandro; Sánchez, Rossy; Eugenio Martín, María Eugenia; Yáñez, Remedios; Jiménez, Luisartículo
openAccessfoods-10-00966-v2.pdf.jpg28-abr-2021Valorisation of Olea europaea L. Olive Leaves through the Evaluation of Their Extracts: Antioxidant and Antimicrobial ActivitySánchez-Gutiérrez, Mónica; Bascón-Villegas, Isabel; Rodríguez Pascual, Alejandro; Pérez-Rodríguez, Fernando; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Rosal, Antonio; Carrasco, Elenaartículo