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Navegación por Autor Olmo-García, L.

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openAccesscuspidata.pdf.jpg6-jul-2022Fruit Phenolic and Triterpenic Composition of Progenies of Olea europaea subsp. cuspidata, an Interesting Phytochemical Source to Be Included in Olive Breeding ProgramsSerrano-García, I.; Olmo-García, L.; Polo-Megías, Daniel; Serrano, Alicia; León, Lorenzo; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Gómez-Caravaca, Ana María; Carrasco-Pancorbo, A.artículo
openAccessfOOD CHEMISTRY.pdf.jpg2022Prolonged on-tree maturation vs. cold storage of Hass avocado fruit: Changes in metabolites of bioactive interest at edible ripenessSerrano-García, I.; Hurtado-Fernández, Elena CSIC; González-Fernández, J. J.; Hormaza Urroz, José Ignacio CSIC ORCID ; Pedreschi, R.; Reboredo-Rodríguez, P.; Figueiredo-González, M.; Olmo-García, L.; Carrasco-Pancorbo, A.artículo
openAccess2023_Cardoni_JPI_OA.pdf.jpg2-may-2023The roots of olive cultivars differing in tolerance to Verticillium dahliae show quantitative differences in phenolic and triterpenic profilesCardoni, Martina CSIC ORCID; Olmo-García, L.; Serrano-García, I.; Carrasco-Pancorbo, A.; Mercado-Blanco, Jesús CSIC ORCID artículo
openAccess2-may-2023The roots of olive cultivars differing in tolerance to Verticillium dahliae show quantitative differences in phenolic and triterpenic profiles [Dataset]Cardoni, Martina CSIC ORCID; Olmo-García, L.; Serrano-García, I.; Carrasco-Pancorbo, A.; Mercado-Blanco, Jesús CSIC ORCID dataset