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Navegación por Autor Lauzurica, S.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2005Use of carcass weight to classify Manchego sucking lambs and its relation to carcass and meat qualityDíaz, M. Teresa; De la Fuente, José; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Velasco, Susana; Álvarez, I.; Ruiz de Huidobro, F.; Onega, E.; Blázquez, Blas CSIC ORCID; Cañeque, V.artículo
closedAccess2002Use of concentrate or pasture for fattening lambs and its effect on carcass and meat qualityDíaz, M. Teresa; Velasco, Susana; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Ruiz de Huidobro, F.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; González, Jorge; Manzanares, Carolinaartículo
openAccessRN34.pdf.jpg2018Use of red wine polyphenols as a natural preservative in health-promoting omega-3 fatty acids-enriched Lamb pattiesMuíño, I.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Apeleo, E.; Pérez-Santaescolástica, C.; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Bermejo-Poza, Rubén; Díaz, M. Teresaartículo
closedAccessoficial.pdf.jpg2003Use of whole barley with a protein supplement to fatten lambs under different management systems and its effect on meat and carcass qualityCañeque, V.; Velasco, Susana; Díaz, M. Teresa; Ruiz de Huidobro, F.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Lauzurica, S.artículo
closedAccess2017Valorisation of an extract from olive oil waste as a natural antioxidant for reducing meat waste resulting from oxidative processesMuíño, I.; Díaz, M. Teresa; Apeleo, E.; Pérez-Santaescolástica, C.; Rivas-Cañedo, A.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo