English   español  

Navegación por Autor Gutiérrez, Ana Rosa

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 44 a 62 de 62 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessjun-2015La aplicación foliar de metil jasmonato mejora la composición fenólica de la uva y del vinoPortu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2017Lactic acid bacteria communities in must, alcoholic and malolactic Tempranillo wine fermentations, by culture-dependent and culture-independent methodsGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-jul-2021Los vinos de la D.O.Ca. Rioja en e siglo XXIGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Malolactic fermentation of Tempranillo wine: Contribution of the lactic acid bacteria inoculation to sensory quality and chemical compositionLópez Martín, Rosa CSIC; López-Alfaro, Isabel; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2013Microwave technology as a new tool to improve microbiological control of oak barrels: A preliminary studyGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDartículo
openAccessNitrogen_Santamaria_Art2020.pdf.jpg2020Nitrogen Sources Added to Must: Effect on the Fermentations and on the Tempranillo Red Wine QualitySantamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López, Rosa CSIC ORCID artículo
closedAccess5-jun-2023Organoleptic quality of wines in contact with oak wood fragments immersed in plasma activated water (PAW)González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Larreina, Beatriz CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Alba Elías, Fernando; González-Marcos, Ana; Sainz-García, Elisa; Sainz-García, Ana; López-Alfaro, Isabelcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Papel del aire en la diseminación de microorganismos enológicos implicados en la calidad y sanidad del vinoGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccessdic-2010Presence of non-Saccharomycesyeasts in cellarequipment and grapejuice during harvesttimeOcon, A. R. E. CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2019Pulsed Electric Field treatment after malolactic fermentation of Tempranillo Rioja wines: Influence on microbial, physicochemical and sensorial qualityGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2016Pulsed electric field treatment as an alternative to the addiction of sulphites in winesLópez Martín, Rosa CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López, Noeliapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2017Screening of enzymatic activities within different enological non-Saccharomyces yeastsEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Berlanas, Carmen CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccess3-may-2023Selección de levaduras no-Saccharomyces para la elaboración de vinos tintosEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2015Selección de levaduras no-Saccharomyces para mejorar la calidad de vinos tintosGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSICcomunicación de congreso
openAccessfermentation-07-00148-v3.pdf.jpg10-ago-2021Selection process of a mixed inoculum of non-saccharomyces yeasts isolated in the D.O.Ca. RiojaEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López, Rosa CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2016SO2 tolerance in non-Saccharomyces yeastsGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Berlanas, Carmen CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2018Wine aroma evolution throughout alcoholic fermentation sequentially inoculated with non- Saccharomyces/Saccharomyces yeastsEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2018Wine aromatic compound production and fermentative behaviour within different non-Saccharomyces species and clonesEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
openAccessfoods-12-02755-v2.pdf.jpg20-jul-2023Yeasts Inoculation Effect on Bacterial Development in Carbonic Maceration Wines ElaborationGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Olarte, Carmen; Sanz, Susanaartículo