English   español  

Navegación por Autor Fuciños, Pablo

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 10 a 14 de 14 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessModelling_ACE_inhibitory.pdf.jpg2012Modeling the angiotensin-converting enzyme inhibitory activity of peptide mixtures obtained from cheese whey hydrolysates using concentration-response curvesEstévez, Natalia; Fuciños, Pablo CSIC ORCID; Sobrosa, Ana C.; Pastrana, Lorenzo CSIC ORCID; Pérez, Nelson; Rúa, M. Luisaartículo
openAccessOptimization_antimicrobial_salmonella.pdf.jpg2013Optimization of antimicrobial combined effect of organic acids and temperature on foodborne salmonella and escherichia coli in cattle feed by response surface methodologyRodríguez-Amado, I. CSIC; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Fuciños, Pablo CSIC ORCID; Méndez, Jesús; Pastrana, Lorenzo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Producción de cultivos potencialmente probióticos a partir de lactosueroFajardo, Paula; Fuciños, Clara; Patado, Andrea; Rodríguez-Amado, I. CSIC; Fuciños, Pablo CSIC ORCID; Estévez, Natalia; Torrado, Ana CSIC; Rúa, M. Luisa; Pérez, Nelsoncapítulo de libro
openAccessapplsci-12-09271-v2.pdf.jpg15-sep-2022Recent Technological Advances in Phenolic Compounds Recovery and Applications: Source of Nutraceuticals for the Management of DiabetesDias, Marisol; Romaní Pérez, Marina CSIC ORCID; Romaní, Aloia; de la Cruz, Aimara; Pastrana, Lorenzo CSIC ORCID; Fuciños, Pablo CSIC ORCID; Amado, Isabel R.artículo de revisión
openAccessTemperature_ph-sensitive.pdf.jpg2014Temperature- and pH-sensitive nanohydrogels of Poly(N-Isopropylacrylamide) for food packaging applications: modelling the swelling-collapse behaviourFuciños, Clara; Fuciños, Pablo CSIC ORCID; Martín Míguez, Belén CSIC; Katime, Issa; Pastrana, Lorenzo CSIC ORCID; Rúa, M. Luisaartículo