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Navegación por Autor Cañeque, V.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2003Physico-chemical characteristics of carcass and meat Manchego-breed suckling lambs slaughtered at different weightsDíaz, M. Teresa; Velasco, Susana; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Lauzurica, S.; Huidobro, F.; Cañeque, V.artículo
closedAccess2004Prediction of suckling lamb carcass composition from objective and subjective carcass measurementsDíaz, M. Teresa; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Velasco, Susana; Ruiz de Huidobro, F.; Pérez, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccess2005The influences of carcass weight and depot on the fatty acid composition of fats of suckling Manchego lambsCañeque, V.; Díaz, M. Teresa; Álvarez, I.; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo
closedAccess2005Use of carcass weight to classify Manchego sucking lambs and its relation to carcass and meat qualityDíaz, M. Teresa; De la Fuente, José; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Velasco, Susana; Álvarez, I.; Ruiz de Huidobro, F.; Onega, E.; Blázquez, Blas CSIC ORCID; Cañeque, V.artículo
closedAccess2002Use of concentrate or pasture for fattening lambs and its effect on carcass and meat qualityDíaz, M. Teresa; Velasco, Susana; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Ruiz de Huidobro, F.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; González, Jorge; Manzanares, Carolinaartículo
openAccessRN34.pdf.jpg2018Use of red wine polyphenols as a natural preservative in health-promoting omega-3 fatty acids-enriched Lamb pattiesMuíño, I.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Apeleo, E.; Pérez-Santaescolástica, C.; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Bermejo-Poza, Rubén; Díaz, M. Teresaartículo
closedAccessoficial.pdf.jpg2003Use of whole barley with a protein supplement to fatten lambs under different management systems and its effect on meat and carcass qualityCañeque, V.; Velasco, Susana; Díaz, M. Teresa; Ruiz de Huidobro, F.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Lauzurica, S.artículo
closedAccess2017Valorisation of an extract from olive oil waste as a natural antioxidant for reducing meat waste resulting from oxidative processesMuíño, I.; Díaz, M. Teresa; Apeleo, E.; Pérez-Santaescolástica, C.; Rivas-Cañedo, A.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo