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Navegación por Autor Böhme, K.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Rapid differentiation of Enterococcus species by MALDI-TOF mass spectrometryQuintela-Baluja, Marcos; Böhme, K.; Fernández-No, Inmaculada C.; Franco, Carlos M.; Gallardo, José Manuel CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Calo-Mata, Pilar CSICcapítulo de libro
openAccessRapid_proteomic_OA_2022.pdf.jpg10-nov-2022Rapid Proteomic Characterization of Bacteriocin-Producing Enterococcus faecium Strains from FoodstuffsQuintela-Baluja, Marcos; Jobling, Kelly; Graham, David W.; Tabraiz, Shamas; Shamurad, Burhan; Alnakip, Mohamed; Böhme, K.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID ; Calo-Mata, Pilar CSICartículo
closedAccess2011Rapid species identification of seafood spoilage and pathogenic Gram-positive bacteria by MALDI-TOF mass fingerprintingBöhme, K.; Fernández-No, Inmaculada C.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Cañas, Benito; Calo-Mata, Pilar CSICartículo
closedAccess2011Safety assessment of fresh and processed seafood products by MALDI-TOF mass fingerprintingBöhme, K.; Fernández-No, Inmaculada C.; Gallardo, José Manuel CSIC; Cañas, Benito; Calo-Mata, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Seafood authentication using Foodomics: Proteomics, Metabolomics, and GenomicsBöhme, K.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Calo-Mata, Pilar CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Ortea, Ignacio CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccess2024Shotgun proteomic analyses of Pseudomonas species isolated from fish productsAbril, Ana G. CSIC ORCID CVN; Calo-Mata, Pilar CSIC; Böhme, K.; Villa, Tomás G.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Sánchez-Pérez, Ángeles; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID artículo
openAccessShotgun_proteomics_OA_2023.pdf.jpg2023Shotgun Proteomics Analysis, Functional Networks, and Peptide Biomarkers for Seafood-Originating Biogenic-Amine-Producing BacteriaAbril, Ana G. CSIC ORCID CVN; Calo-Mata, Pilar CSIC; Böhme, K.; Villa, Tomás G.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID artículo
closedAccess2010Species differentiation of seafood spoilage and pathogenic gram-negative bacteria by MALDI-TOF mass fingerprintingBöhme, K.; Fernández-No, Inmaculada C.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Calo-Mata, Pilar CSIC; Cañas, Benitoartículo
openAccessSpecies_identification_OA_2012.pdf.jpg2012Species identification of food spoilage and pathogenic bactéria by MALDI-TOF mass fingerprintingBöhme, K.; Fernández-No, Inmaculada C.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Cañas, Benito; Calo-Mata, Pilar CSICcapítulo de libro
openAccessSpectraBank_open_access_tool.pdf.jpg2012SpectraBank: An open access tool for rapid microorganism identification by MALDI-TOF MS fingerprintingBöhme, K.; Fernández-No, Inmaculada C.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Cañas, Benito; Calo-Mata, Pilar CSICpreprint