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Navegación por Autor Cañeque, V.

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closedAccess2003Methods of carcass classification based on subjective assessments of carcass fatness and of carcass conformation Effect of sex on the prediction of tissue composition in carcasses of sucking lambsMiguel Gómez, María Esther; Ruiz de Huidobro, F.; Díaz, M. Teresa; Velasco, Susana; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Onega, E.; Blázquez, Blas CSIC ORCID; Cañeque, V.artículo
closedAccess2011Nutritional and sensory aspects of light lamb meat enriched in n-3 fatty acids during refrigerated storageDíaz, M. Teresa; Cañeque, V.; Sánchez, C. I.; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Fernández, Carlos CSIC; Álvarez, I.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo
closedAccess2003Physico-chemical characteristics of carcass and meat Manchego-breed suckling lambs slaughtered at different weightsDíaz, M. Teresa; Velasco, Susana; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Lauzurica, S.; Huidobro, F.; Cañeque, V.artículo
closedAccess2004Prediction of suckling lamb carcass composition from objective and subjective carcass measurementsDíaz, M. Teresa; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Velasco, Susana; Ruiz de Huidobro, F.; Pérez, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccess2005The influences of carcass weight and depot on the fatty acid composition of fats of suckling Manchego lambsCañeque, V.; Díaz, M. Teresa; Álvarez, I.; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo
closedAccess2005Use of carcass weight to classify Manchego sucking lambs and its relation to carcass and meat qualityDíaz, M. Teresa; De la Fuente, José; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Velasco, Susana; Álvarez, I.; Ruiz de Huidobro, F.; Onega, E.; Blázquez, Blas CSIC ORCID; Cañeque, V.artículo
closedAccess2002Use of concentrate or pasture for fattening lambs and its effect on carcass and meat qualityDíaz, M. Teresa; Velasco, Susana; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Ruiz de Huidobro, F.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; González, Jorge; Manzanares, Carolinaartículo
openAccessRN34.pdf.jpg2018Use of red wine polyphenols as a natural preservative in health-promoting omega-3 fatty acids-enriched Lamb pattiesMuíño, I.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Apeleo, E.; Pérez-Santaescolástica, C.; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Bermejo-Poza, Rubén; Díaz, M. Teresaartículo
closedAccessoficial.pdf.jpg2003Use of whole barley with a protein supplement to fatten lambs under different management systems and its effect on meat and carcass qualityCañeque, V.; Velasco, Susana; Díaz, M. Teresa; Ruiz de Huidobro, F.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Lauzurica, S.artículo
closedAccess2017Valorisation of an extract from olive oil waste as a natural antioxidant for reducing meat waste resulting from oxidative processesMuíño, I.; Díaz, M. Teresa; Apeleo, E.; Pérez-Santaescolástica, C.; Rivas-Cañedo, A.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo