English
español
Navegación por Autor Zaritzky, N
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
---|---|---|---|---|---|
closedAccess | 1999 | Freezing rate simulation as an aid to reducing crystallization damage in foods | Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Elvira, Carlos de; Martino, M.; Zaritzky, N; Otero, Laura CSIC ORCID; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC | artículo | |
openAccess | 1998 | High pressure assisted freezing in biological products | Otero, Laura CSIC ORCID; Martino, M.; Zaritzky, N; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Elvira, Carlos de; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | capítulo de libro | |
closedAccess | 2000 | Preservation of Microstructure in Peach and Mango during High-pressure-shift Freezing | Otero, Laura CSIC ORCID; Martino, M.; Zaritzky, N; Solas, M. Teresa; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |