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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
21-ago-2020
Replacing Wheat Flour with Debittered and Fermented Lupin: Effects on Bread’s Physical and Nutritional Features
Villacrés, Elena
;
Cueva, Paúl
;
Díaz, Milene
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
ene-2001
Influence of hydrocolloids on dough rheology and bread quality
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Rojas, Jose A.
;
Benedito Mengod, Carmen
artículo
3
openAccess
2015
Physicochemical properties of long rice grain varieties in relation to gluten free bread quality
Cornejo, Fabiola
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2014
Establishing the function of proteins on the rheological and quality properties of rice based gluten free muffins
Matos, María Estela
CSIC
;
Sanz Taberner, Teresa
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
2014
Understanding gluten-free dough for reaching breads with physical quality and nutritional balance
Matos, María Estela
CSIC
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
7-jul-2009
Wholemeal wheat bread: A comparison of different breadmaking processes and fungal phytase addition
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Santos, Eva
;
Sanz Penella, Juan Mario
CSIC
;
Haros, Monika
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
19-may-2018
Use of succinyl chitosan as fat replacer on cake formulations
Ríos, Raquel V.
;
Garzón, Raquel
CSIC
ORCID
;
Lannes, Suzana C. S.
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2015
Influence of germination time of brown rice in relation to flour and gluten free bread quality
Cornejo, Fabiola
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
nov-2012
Impact of Legume Flours on Quality and In Vitro Digestibility of Starch and Protein from Gluten-Free Cakes
Arocha Gularte, Marcia
;
Gómez, Manuel
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
11-ene-2010
Impact of fibers on physical characteristics of fresh and staled bake off bread
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Santos, Eva
artículo
11
openAccess
feb-2016
Effect of Partial Substitution of Wheat Flour by Processed (Germinated, Toasted, Cooked) Chickpea on Bread Quality
Ouazib, Meriem
;
Durá, Ángela
CSIC
;
Zaidi, Farid
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
12
openAccess
jul-2012
Relationship between instrumental parameters and sensory characteristics in gluten-free breads
Matos, María Estela
CSIC
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
13
closedAccess
1-jun-2002
Improvement of flour quality through carbohydrases treatment during wheat tempering
Haros, Monika
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Benedito Mengod, Carmen
artículo
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Autor
3
Matos, María Estela
2
Benedito Mengod, Carmen
2
Cornejo, Fabiola
2
Haros, Monika
2
Santos, Eva
1
Arocha Gularte, Marcia
1
Cueva, Paúl
1
Durá, Ángela
1
Díaz, Milene
1
Garzón, Raquel
.
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Palabras clave
6
Bread
5
Gluten-free
3
Dough
3
Nutrition
2
Breadmaking
2
Cake
2
Rheology
2
Rice flour
1
Baking
1
Batter
.
siguiente >
Fecha de Publicación
10
2010 - 2020
3
2001 - 2009