Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-11 de 11.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2005
Biochemical changes and quality loss during chilled storage of farmed turbot (Psetta maxima)
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Piñeiro, Carmen
CSIC
ORCID
;
Gallardo, José Manuel
CSIC
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
1997
Quality assessment of sardines during storage by measurement of fluorescent compounds
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
González Sotelo, Carmen
CSIC
ORCID
;
Gallardo, José Manuel
CSIC
artículo
3
openAccess
2006
Effect of previous slurry ice treatment on the quality of cooked sardine (Sardina pilchardus)
Losada, Vanesa
CSIC
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Gallardo, José Manuel
CSIC
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
30-dic-2008
Lipid damage development in anchovy (Engraulis encrasicholus) muscle during storage under refrigerated conditions
Chaouqy, Nour-Eddine
;
Gallardo, José Manuel
CSIC
;
El Marrakchi, Abdelhaq
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
2008
Development of an indirect α-actinin-based immunoassay for the evaluation of protein breakdown and quality loss in fish species subjected to different chilling methods
Carrera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Losada, Vanesa
CSIC
;
Gallardo, José Manuel
CSIC
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Piñeiro, Carmen
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2004
Effect of advanced chilling methods on lipid damage during sardine (Sardina pilchardus) storage
Losada, Vanesa
CSIC
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Gallardo, José Manuel
CSIC
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
1998
Quality assessment of blue whiting (Micromesistius poutassou) during chilled storage by monitoring lipid damages
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Medina, Isabel
CSIC
ORCID
;
Gallardo, José Manuel
CSIC
artículo
8
closedAccess
2009
Quality preservation in chilled and frozen fish products by employment of slurry ice and natural antioxidants
Medina, Isabel
CSIC
ORCID
;
Gallardo, José Manuel
CSIC
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
2008
Enhanced quality and safety during on-board chilled storage of fish species captured in the Grand Sole North Atlantic fishing bank
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Gallardo, José Manuel
CSIC
;
Calo-Mata, Pilar
CSIC
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
10
closedAccess
1990
Changes in volatile bases and trimethylamine oxide during the canning of albacore (Thunnus alalunga)
Gallardo, José Manuel
CSIC
;
Pérez Martín, Ricardo Isaac
CSIC
ORCID
;
Franco, José M.
CSIC
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
González Sotelo, Carmen
CSIC
ORCID
artículo
11
openAccess
2006
Effect of storage in slurry ice on the quality and shelf life of farmed turbot (Psetta maxima)
Rodríguez, Óscar
CSIC
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Piñeiro, Carmen
CSIC
ORCID
;
Gallardo, José Manuel
CSIC
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
Resultados 1-11 de 11.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
11
Aubourg, Santiago P.
5
Barros-Velázquez, Jorge
3
Losada, Vanesa
3
Piñeiro, Carmen
2
González Sotelo, Carmen
2
Medina, Isabel
1
Calo-Mata, Pilar
1
Carrera, Mónica
1
Chaouqy, Nour-Eddine
1
El Marrakchi, Abdelhaq
.
siguiente >
Palabras clave
5
Chilling
4
Slurry ice
3
Turbot
2
Aquaculture
2
Fluorescence
2
Hake
2
Interaction compounds
2
Lipids
2
Sardine
2
Shelf life
.
siguiente >
Fecha de Publicación
8
2000 - 2009
3
1990 - 1999