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Título
Autor(es)
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1
closedAccess
13-jun-2003
l-Galactono-γ-Lactone Dehydrogenase Activity and Vitamin C Content in Fresh-Cut Potatoes Stored under Controlled Atmospheres
Tudela, Juan Antonio
CSIC
ORCID
;
Hernández, José Antonio
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
;
Espín de Gea, Juan Carlos
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
mar-2009
Edible coatings containing chitosan and moderate modified atmospheres maintain quality and enhance phytochemicals of carrot sticks
Simões, Adriano D. N.
;
Tudela, Juan Antonio
CSIC
ORCID
;
Allende, Ana
CSIC
ORCID
;
Puschmann, Rolf
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
3
closedAccess
jul-2005
Effect of different sanitizers on microbial and sensory quality of fresh-cut potato strips stored under modified atmosphere or vacuum packaging
Beltrán Riquelme, David
;
Selma, María Victoria
CSIC
ORCID
;
Tudela, Juan Antonio
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
4
openAccess
2020
Use of Chlorine Dioxide to Treat Recirculated Process Water in a Commercial Tomato Packinghouse: Microbiological and Chemical Risks
López-Gálvez, Francisco
CSIC
ORCID
;
Tudela, Juan Antonio
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
;
Allende, Ana
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
ene-2010
Suitability of aqueous chlorine dioxide versus sodium hypochlorite as an effective sanitizer for preserving quality of fresh-cut lettuce while avoiding by-product formation
López-Gálvez, Francisco
CSIC
ORCID
;
Allende, Ana
CSIC
ORCID
;
Truchado, Pilar
CSIC
ORCID
;
Martínez-Sánchez, Ascensión
CSIC
;
Tudela, Juan Antonio
CSIC
ORCID
;
Selma, María Victoria
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
6
closedAccess
7-sep-2002
Induction of Antioxidant Flavonol Biosynthesis in Fresh-Cut Potatoes. Effect of Domestic Cooking
Tudela, Juan Antonio
CSIC
ORCID
;
Cantos Villar, Emma
;
Espín de Gea, Juan Carlos
CSIC
ORCID
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
7
openAccess
mar-2021
Practical applications of sensor-based methodologies for monitoring peracetic acid (PAA) as a disinfectant of fresh produce wash water
Albolafio Deltell, Sofía
;
Tudela, Juan Antonio
CSIC
ORCID
;
Hernández Acosta, Natalia
;
Ortuño, Joaquín Ángel
;
Allende, Ana
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
8
closedAccess
ene-2011
Low oxygen levels and light exposure affect quality of fresh-cut Romaine lettuce
Martínez-Sánchez, Ascensión
CSIC
;
Tudela, Juan Antonio
CSIC
ORCID
;
Luna, Consuelo
;
Allende, Ana
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
9
closedAccess
9-abr-2002
Phenolic Compounds and Related Enzymes Are Not Rate-Limiting in Browning Development of Fresh-Cut Potatoes
Cantos Villar, Emma
;
Tudela, Juan Antonio
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
;
Espín de Gea, Juan Carlos
CSIC
ORCID
artículo
10
closedAccess
ene-2002
Vitamin C retention in fresh-cut potatoes
Tudela, Juan Antonio
CSIC
ORCID
;
Espín de Gea, Juan Carlos
CSIC
ORCID
;
Gil Muñoz, M.ª Isabel
artículo
11
openAccess
13-abr-2006
Method of preparing ready-to-eat or minimally-processed artichoke (CYNARA SCOLYMUS L.) and minimally-processed artichokes thus obtalned.
Gil Muñoz, M.ª Isabel
;
Marín Fernández, Alicia
CSIC
ORCID
;
Tudela, Juan Antonio
CSIC
ORCID
patente
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Autor
5
Allende, Ana
4
Espín de Gea, Juan Carlos
2
Cantos Villar, Emma
2
López-Gálvez, Francisco
2
Martínez-Sánchez, Ascensión
2
Selma, María Victoria
1
Albolafio Deltell, Sofía
1
Beltrán Riquelme, David
1
Hernández Acosta, Natalia
1
Hernández, José Antonio
.
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Palabras clave
4
Minimal processing
3
Ascorbic acid
3
Minimally processed
3
Solanum tuberosum L.
2
Browning
2
Fresh-cut potato
2
Peroxyacetic acid
2
Polyphenols
2
Vitamin C
1
Carotenoids
.
siguiente >
Fecha de Publicación
2
2020 - 2021
2
2010 - 2019
7
2002 - 2009