Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-17 de 17.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2016
Effect of jumbo squid (Dosidicus gigas) skin extract on the microbial activity in chilled mackerel (Scomber scombrus)
Ezquerra-Brauer, Josafat
;
Miranda, José M.
;
Cepeda, Alberto
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
2020
Quality increase of refrigerated fish by employment of a gelatine biofilm including a protein hydrolysate obtained from alga Fucus spiralis
Castro-Enríquez, Daniela
;
Miranda, José M.
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
2018
Quality Enhancement of Chilled Lean Fish by Previous Active Dipping in Bifurcaria bifurcata Alga Extract
Miranda, José M.
;
Trigo, Marcos
CSIC
ORCID
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
2013
Quality loss assessment in fish-based ready-to-eat foods during refrigerated storage
Pourashouri, Parastoo
;
Chapela, María José
CSIC
;
Atanassova, Miroslava
;
Cabado, Ana G.
;
Vieites, Juan Manuel
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
2019
Effect of alga Undaria pinnatifida (“wakame”) extract on the quality evolution of chilled megrim (Lepidorhombus whiffiagonis)
Campos, Carmen A.
;
Miranda, José M.
;
Trigo, Marcos
CSIC
ORCID
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2010
Effect of high-pressure treatment on microbial activity and lipid oxidation in chilled coho salmon
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Tabilo-Munizaga, Gipsy
;
Reyes, Juan E.
;
Rodríguez, Alicia
;
Pérez-Won, Mario
artículo
7
openAccess
25-may-2011
Effect of a two-step natural organic acid-treatment on microbial activity and lipid damage during blue whiting (Micromesistius poutassou) chilling
Sanjuás, Minia
;
García-Soto, Bibiana
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Fuertes-Gamundi, José R.
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2012
Microbial activity inhibition in chilled mackerel (Scomber scombrus) by employment of an organic acid-Icing system
Sanjuás, Minia
;
Gallardo, José Manuel
CSIC
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
2009
Chemical Changes in Chilled Farmed Sea Bass (Dicentrarchus labrax): Effect of Advanced Icing Conditions
Pena, Javier
;
Trigo, Marcos
CSIC
ORCID
;
Bouzada, G.
;
Fernández, D.
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
2012
Effect of oregano and thyme essential oils on the microbiological and chemical quality of refrigerated (4ºC) ready-to-eat squid rings
Sanjuás, Minia
;
Pourashouri, Parastoo
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
11
openAccess
2019
Impact of a Saponin-Free Quinoa Extract on Microbial Spoilage in Chilled Lean and Fatty Fish
Miranda, José M.
;
Vega-Gálvez, Antonio
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
capítulo de libro
12
openAccess
2013
Inhibition of quality loss in chilled megrim (Lepidorhombus whiffiagonis) by employing citric and lactic acid icing
García-Soto, Bibiana
;
Böhme, K.
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
13
openAccess
2015
Quality enhancement of the abundant under-valued crustacean, lobster krill (Munida spp.), during its chilled storage
García-Soto, Bibiana
;
Miranda, José M.
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
14
closedAccess
2018
Impact of previous active dipping in Fucus spiralis extract on the quality enhancement of chilled lean fish
Miranda, José M.
;
Carrera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
15
closedAccess
2019
Impact of alga fucus spiralis extracts on the quality enhancement of commercial fish products
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
16
openAccess
21-jun-2021
Preservative Effect of Aqueous and Ethanolic Extracts of the Macroalga Bifurcaria bifurcata on the Quality of Chilled Hake (Merluccius merluccius)
Miranda, José M.
;
Zhang, Bin
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
17
openAccess
2020
The effect of gelatine packaging film containing a Spirulina platensis protein concentrate on atlantic mackerel shelf life
Stejskal, Nadia
;
Miranda, José M.
;
Martucci, Josefa F.
;
Ruseckaite, Roxana A.
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Barros-Velázquez, Jorge
CSIC
ORCID
artículo
Resultados 1-17 de 17.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
14
Barros-Velázquez, Jorge
9
Miranda, José M.
3
García-Soto, Bibiana
3
Sanjuás, Minia
3
Trigo, Marcos
2
Pourashouri, Parastoo
1
Atanassova, Miroslava
1
Bouzada, G.
1
Böhme, K.
1
Cabado, Ana G.
.
siguiente >
Palabras clave
8
Lipid damage
7
Chilling
4
Lipid oxidation
4
Sensory acceptance
3
Dipping
3
Fucus spiralis
3
Lepidorhombus whiffiagonis
3
Quality
2
Ascorbic
2
Bifurcaria bifurcata
.
siguiente >
Fecha de Publicación
3
2020 - 2021
13
2010 - 2019
1
2009 - 2009