Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (3 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-8 de 8.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
22-jul-2019
Development of gluten free breads from Colocasia esculenta flour blended with hydrocolloids and enzymes
Calle, Jehannara
CSIC
;
Benavent Gil, Yaiza
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
2015
Physicochemical properties of long rice grain varieties in relation to gluten free bread quality
Cornejo, Fabiola
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
jul-2012
Relationship between instrumental parameters and sensory characteristics in gluten-free breads
Matos, María Estela
CSIC
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
abr-2024
Supplementary research data from the poster titled “Unraveling the digestive behavior of flatbreads: impact of formulations and baking process”
Santamaria, María
;
Garzón, Raquel
CSIC
ORCID
;
Vurro, Francesca
;
Pasqualone, Antonella
;
Deligeorgakis, Christodoulos
;
Papageorgiou, Maria
;
Voučko, Bojana
;
LeBail, Patricia
;
LeBail, Alain
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
dataset
5
openAccess
2014
Understanding gluten-free dough for reaching breads with physical quality and nutritional balance
Matos, María Estela
CSIC
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
14-jun-2018
Functional and nutritional replacement of gluten in gluten-free yeast-leavened breads by using β-conglycinin concentrate extracted from soybean flour
Espinosa-Ramírez, Johanan
;
Garzón, Raquel
CSIC
ORCID
;
Serna-Saldívar, Sergio O.
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
17-ene-2017
Improving Carob Flour Performance for Making Gluten-Free Breads by Particle Size Fractionation and Jet Milling
Tsatsaragkou, Kleopatra
;
Kara,Theodora
;
RitzoulisIoanna, Christos
;
Mandala, Ioanna
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
13-jun-2022
The nutritional quality of wholegrain and multigrain breads is not necessarily better than white breads: the case of gluten-free and gluten-containing breads
Boukid, Fatma
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Autor
2
Garzón, Raquel
2
Matos, María Estela
1
Benavent Gil, Yaiza
1
Boukid, Fatma
1
Calle, Jehannara
1
Cornejo, Fabiola
1
Deligeorgakis, Christodoulos
1
Espinosa-Ramírez, Johanan
1
Kara,Theodora
1
LeBail, Alain
.
siguiente >
Palabras clave
3
Quality
2
Digestibility
2
Rice flour
1
Carob flour
1
Colocasia esculenta
1
Crumbs
1
Dough
1
Fibre
1
Gluten-containing
1
Glycemic index
.
siguiente >
Fecha de Publicación
2
2020 - 2024
6
2012 - 2019