Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (3 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-14 de 14.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2015
Yeast strains as potential aroma enhancers in dry fermented sausages
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Corral, Sara
CSIC
ORCID
;
Cano García, Liliana
CSIC
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
2014
Generation of aroma compounds in a fermented sausage meat model system by Debaryomyces hansenii strains
Cano García, Liliana
CSIC
;
Rivera Jiménez, S.
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
25-jul-2019
Debaryomyces hansenii Metabolism of Sulfur Amino Acids As Precursors of Volatile Sulfur Compounds of Interest in Meat Products
Perea Sanz, Laura
;
Peris Navarro, David
CSIC
ORCID
CVN
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
24-ago-2016
Yeast inoculation as a strategy to improve the physico-chemical and sensory properties of reduced salt fermented sausages produced with entire male fat
Corral, Sara
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
López Díez, José Javier
CSIC
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
20-nov-2013
Potential impact of dairy yeasts on the typical flavour of traditional ewes' and goats' cheeses
Padilla, Beatriz
CSIC
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
López Díez, José Javier
CSIC
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Manzanares, Paloma
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2013
Molecular characterization and aromatic potential of Debaryomyces hansenii strains isolated from naturally fermented sausages
Cano García, Liliana
CSIC
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
8-jun-2018
Nitrate reduction in the fermentation process of salt reduced dry sausages: Impact on microbial and physicochemical parameters and aroma profile
Perea Sanz, Laura
;
Montero, Rebeca
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
2017
Mejora del aroma de embutidos curados madurados reformulados y fabricados con grasa de machos enteros mediante el empleo de levaduras
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Corral, Sara
CSIC
ORCID
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
23-sep-2017
Lipolysis and aroma generation as mechanisms involved in masking boar taint in sodium reduced fermented sausages inoculated with Debaryomyces hansenii yeast
Corral, Sara
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
López-Díez, José Javier
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
2014
Impact of Debaryomyces hansenii strains inoculation on the quality of slow dry-cured fermented sausages
Cano García, Liliana
CSIC
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
11
openAccess
2014
Effect of fat and salt reduction on the sensory quality of slow fermented sausages inoculated with Debaryomyces hansenii yeast
Corral, Sara
CSIC
ORCID
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
12
openAccess
1-sep-2018
Microbial changes and aroma profile of nitrate reduced dry sausages during vacuum storage
Perea Sanz, Laura
;
Montero, Rebeca
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
13
openAccess
2015
Improvement the aroma of reduced fat and salt fermented sausages by Debaromyces hansenii inoculation
Corral, Sara
CSIC
ORCID
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
14
openAccess
27-abr-2017
Screening of Debaryomyces hansenii Strains for Flavor Production under a Reduced Concentration of Nitrifying Preservatives Used in Meat Products
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Moncunill, Daniel
;
Montero, Rebeca
;
López Díez, José Javier
CSIC
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
artículo
Resultados 1-14 de 14.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
6
Corral, Sara
5
Salvador, Ana
4
Cano García, Liliana
3
López Díez, José Javier
3
Montero, Rebeca
3
Perea Sanz, Laura
1
López-Díez, José Javier
1
Manzanares, Paloma
1
Moncunill, Daniel
1
Padilla, Beatriz
.
siguiente >
Palabras clave
6
Aroma
6
Debaryomyces hansenii
6
Yeast
4
Fermented sausage
4
Flavour
3
D. hansenii
3
Volatile compounds
2
Boar taint
2
Nitrate
2
Sensory
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2019
2
2018
3
2017
1
2016
2
2015
3
2014
2
2013