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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
dic-2020
Estrategias biológicas para contrarrestar el efecto de la reducción de nitrificantes en el aroma de embutidos curado-madurados
Perea Sanz, Laura
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
23-sep-2017
Lipolysis and aroma generation as mechanisms involved in masking boar taint in sodium reduced fermented sausages inoculated with Debaryomyces hansenii yeast
Corral, Sara
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
López-Díez, José Javier
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
27-abr-2017
Screening of Debaryomyces hansenii Strains for Flavor Production under a Reduced Concentration of Nitrifying Preservatives Used in Meat Products
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Moncunill, Daniel
;
Montero, Rebeca
;
López Díez, José Javier
CSIC
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
20-nov-2013
Potential impact of dairy yeasts on the typical flavour of traditional ewes' and goats' cheeses
Padilla, Beatriz
CSIC
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
López Díez, José Javier
CSIC
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Manzanares, Paloma
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
20-jun-2022
Understanding the impact of nitrogen and sulfur precursors on the aroma of dry fermented sausages
Li, Lei
;
Perea Sanz, Laura
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
19-oct-2021
Aroma enhancement in dry cured loins by the addition of nitrogen and sulfur precursors
Li, Lei
;
Perea Sanz, Laura
;
López Díez, José Javier
CSIC
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
2015
Improvement the aroma of reduced fat and salt fermented sausages by Debaromyces hansenii inoculation
Corral, Sara
CSIC
ORCID
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
2015
Yeast strains as potential aroma enhancers in dry fermented sausages
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Corral, Sara
CSIC
ORCID
;
Cano García, Liliana
CSIC
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
8-jun-2018
Nitrate reduction in the fermentation process of salt reduced dry sausages: Impact on microbial and physicochemical parameters and aroma profile
Perea Sanz, Laura
;
Montero, Rebeca
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
2013
Molecular characterization and aromatic potential of Debaryomyces hansenii strains isolated from naturally fermented sausages
Cano García, Liliana
CSIC
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
artículo
11
closedAccess
2017
Mejora del aroma de embutidos curados madurados reformulados y fabricados con grasa de machos enteros mediante el empleo de levaduras
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Corral, Sara
CSIC
ORCID
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
artículo
12
openAccess
16-ene-2023
Influence of soaking and solvent extraction for deodorization of texturized pea protein isolate on the formulation and properties of hybrid meat patties
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Hernán, Aina
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
artículo
13
openAccess
ene-2023
Experimental Data of manuscript Influence of soaking and solvent extraction for deodorization of texturized pea protein isolate on the formulation and properties of hybrid meat patties
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Hernán, Aina
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
dataset
14
openAccess
ene-2024
Data from manuscript Short-Term Changes in Aroma-Related Volatiles in Meat Model: Effect of Fat and D. hansenii Inoculation
Li, Lei
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
dataset
15
openAccess
mar-2024
DATA OF MANUSCRIPT Fermentation of texturized pea protein in combination with proteases for aroma development in meat analogues
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Comes, Daniel
;
Gamero, Amparo
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
dataset
16
openAccess
2014
Effect of fat and salt reduction on the sensory quality of slow fermented sausages inoculated with Debaryomyces hansenii yeast
Corral, Sara
CSIC
ORCID
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
17
openAccess
2014
Impact of Debaryomyces hansenii strains inoculation on the quality of slow dry-cured fermented sausages
Cano García, Liliana
CSIC
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
18
openAccess
3-sep-2021
Microbiota and volatilome of dry-cured pork loins manufactured with paprika and reduced concentration of nitrite and nitrate
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Neef, Alexander
;
Salafia, Clarisa
;
López-Díez, José Javier
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
19
openAccess
12-dic-2022
A comparative study of savory and toasted aromas in dry cured loins versus dry fermented sausages
Li, Lei
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
20
openAccess
31-may-2020
Contribution of autochthonous yeasts with probiotic potential to the aroma profile of fermented Guajillo pepper sauce
Lara Hidalgo, Carlos
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Dorantes Álvarez, Lidia
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
21
openAccess
25-jul-2019
Debaryomyces hansenii Metabolism of Sulfur Amino Acids As Precursors of Volatile Sulfur Compounds of Interest in Meat Products
Perea Sanz, Laura
;
Peris Navarro, David
CSIC
ORCID
CVN
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
22
openAccess
2014
Generation of aroma compounds in a fermented sausage meat model system by Debaryomyces hansenii strains
Cano García, Liliana
CSIC
;
Rivera Jiménez, S.
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
23
openAccess
20-jun-2023
Short-Term Changes in Aroma-Related Volatiles in Meat Model: Effect of Fat and D. hansenii Inoculation
Li, Lei
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
24
openAccess
4-ene-2021
The Maillard Reaction as Source of Meat Flavor Compounds in Dry Cured Meat Model Systems under Mild Temperature Conditions
Li, Lei
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
25
openAccess
1-sep-2018
Microbial changes and aroma profile of nitrate reduced dry sausages during vacuum storage
Perea Sanz, Laura
;
Montero, Rebeca
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
26
openAccess
27-feb-2020
Counteracting the effect of reducing nitrate/nitrite levels on dry fermented sausage aroma by Debaryomyces hansenii inoculation
Perea, Laura
CSIC
;
López-Díez, José Javier
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
27
openAccess
12-may-2021
Meaty aroma notes from free amino acids and thiamine in nitrite-reduced, dry-fermented, yeast-inoculated sausages
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Perea Sanz, Laura
;
López Díez, José Javier
CSIC
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
artículo
28
openAccess
24-ago-2016
Yeast inoculation as a strategy to improve the physico-chemical and sensory properties of reduced salt fermented sausages produced with entire male fat
Corral, Sara
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
López Díez, José Javier
CSIC
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
29
openAccess
20-ene-2022
Selection of Debaryomyces hansenii isolates as starters in meat products based on phenotypic virulence factors, tolerance to abiotic stress conditions and aroma generation
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Perea Sanz, Laura
;
Gamero, Amparo
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
30
openAccess
23-feb-2024
Fermentation of Texturized Pea Protein in Combination with Proteases for Aroma Development in Meat Analogues
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Comes, Daniel
;
Gamero, Amparo
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
artículo
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Autor
9
Salvador, Ana
8
Perea Sanz, Laura
6
Corral, Sara
6
Li, Lei
5
López Díez, José Javier
4
Cano García, Liliana
3
Gamero, Amparo
3
López-Díez, José Javier
3
Montero, Rebeca
2
Comes, Daniel
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Palabras clave
14
Aroma
10
Yeast
9
Debaryomyces hansenii
5
Fermented sausage
4
D. hansenii
4
Flavour
4
Meat analogue
4
Nitrate
4
Nitrite
4
Volatile compounds
.
siguiente >
Fecha de Publicación
16
2020 - 2024
14
2013 - 2019