Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: (IATA) Artículos
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 40.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
3
4
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
8-may-2023
A novel aminotransferase gene and its regulator acquired in Saccharomyces by a horizontal gene transfer event
Tapia, Sebastián M.
;
Macías, Laura G.
CSIC
ORCID
;
Pérez-Torrado, Roberto
CSIC
ORCID
;
Daroqui, Noemí
CSIC
;
Manzanares, Paloma
CSIC
ORCID
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
;
Barrio, Eladio
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
1-feb-2023
Modelling the physiological status of yeast during wine fermentation enables the prediction of secondary metabolism
Moimenta, Artai R
;
Henriques, David
CSIC
;
Minebois, Romain
CSIC
ORCID
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
;
Balsa-Canto, Eva
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
15-mar-2022
The diverse effects of yeast on the aroma of non-sulfite added white wines throughout aging
Denat, Marie
;
Ontañón, Ignacio
CSIC
ORCID
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
9-feb-2021
The effects of Saccharomyces cerevisiae strains carrying alcoholic fermentation on the fermentative and varietal aroma profiles of young and aged Tempranillo wines
Denat, Marie
;
Pérez, Dolores
;
Heras, José M.
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
3-ene-2020
Inheritance of winemaking stress factors tolerance in Saccharomyces uvarum/S. eubayanus × S. cerevisiae artificial hybrids
Origone, Andrea C.
;
González Flores, Melisa
;
Rodríguez, M. Eugenia
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
;
Lopes, Christian A.
artículo
6
openAccess
27-ene-2021
Virulence related traits in yeast species associated with food; Debaryomyces hansenii, Kluyveromyces marxianus, and Wickerhamomyces anomalus
Pérez-Través, Laura
CSIC
;
de Llanos, Rosa
CSIC
;
Flockhart, Allen
;
García-Domingo, Lydia
;
Groenewald, Marizeth
;
Pérez-Torrado, Roberto
CSIC
ORCID
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
25-feb-2020
Molecular profiling of beer wort fermentation diversity across natural Saccharomyces eubayanus isolates
Mardones, Wladimir
;
Villarroel, Carlos A.
;
Krogerus,bKristoffer
;
Tapia, Sebastian M.
;
Urbina, Kamila
;
Oporto, Christian I.
;
O’Donnell, Samuel
;
Romain Minebois; Roberto Nespolo ; Gilles Fischer; Amparo Querol; Brian Gibson; Francisco A. Cubillos
;
Minebois, Romain
CSIC
ORCID
;
Nespolo, Roberto
;
Fischer, Gilles
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
;
Gibson, Brian
;
Cubillos, Francisco A.
artículo
8
openAccess
29-sep-2020
Human-associated migration of Holarctic Saccharomyces uvarum strains to Patagonia
González Flores, Melisa
;
Rodríguez, M. Eugenia
;
Peris Navarro, David
CSIC
ORCID
CVN
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
;
Barrio, Eladio
CSIC
ORCID
;
Lopes, Christian A.
artículo
9
openAccess
28-oct-2022
Adaptive evolution in the Saccharomyces kudriavzevii Aro4p promoted a reduced production of higher alcohols
Tapia, Sebastián M.
;
Pérez-Torrado, Roberto
CSIC
ORCID
;
Adam, Ana Cristina
CSIC
ORCID
;
Macías, Laura G.
CSIC
ORCID
;
Barrio, Eladio
CSIC
ORCID
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
22-jun-2020
Metabolome segregation of four strains of Saccharomyces cerevisiae , S. uvarum and S. kudriavzevii conducted under low temperature oenological conditions
Minebois, Romain
CSIC
ORCID
;
Pérez-Torrado, Roberto
CSIC
ORCID
;
Querol, Amparo
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
2366
Publications
Autor
15
Barrio, Eladio
12
Guillamón, José Manuel
11
Pérez-Torrado, Roberto
9
Minebois, Romain
8
Heras, José María
6
Macías, Laura G.
6
Pérez-Través, Laura
5
Alonso del Real, Javier
5
Denat, Marie
5
Ferreira, Vicente
.
siguiente >
Palabras clave
8
Saccharomyces cerevisiae
7
Fermentation
6
Wine
5
Saccharomyces
5
Saccharomyces kudriavzevii
5
Wine fermentation
4
Saccharomyces uvarum
3
Metabolism
3
S. cerevisiae
3
S. uvarum
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2024
8
2023
9
2022
10
2021
12
2020