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1openAccessPomegranate_fruit_and_juice.pdf.jpg15-feb-2019Pomegranate fruit and juice (cv. Mollar), rich in ellagitannins and anthocyanins, also provide a significant content of a wide range of proanthocyanidinsHuertas M. Diaz Mula; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; García-Villalba, Rocío CSIC ORCIDartículo
2closedAccess30-ago-2002Varietal Differences among the Polyphenol Profiles of Seven Table Grape Cultivars Studied by LC−DAD−MS−MSCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
3closedAccess2007Stability of polyphenols in chokeberry (Aronia melanocarpa) subjected to in vitro gastric and pancreatic digestionBermúdez-Soto, María José CSIC; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID artículo
4closedAccess7-sep-2001HPLC−DAD−ESIMS Analysis of Phenolic Compounds in Nectarines, Peaches, and PlumsTomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Cremin, Paedar; Waterhouse, Andrew L.; Hess-Pierce, Betty; Kadel, Adel A.artículo
5closedAccess30-jul-2003Quality and enhancement of bioactive phenolics in cv. Napoleon table grapes exposed to different postharvest gaseous treatmentsArtés-Hernández, Francisco; Artés Calero, Francisco; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
6closedAccess15-sep-2000Antioxidant activity of pomegranate juice and Its relationship with phenolic composition and processingGil Muñoz, M.ª Isabel; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Hess-Pierce, Betty; Holcroft, Deirdre M.; Kadel, Adel A.artículo
7closedAccessjul-2004Evaluation of commercial red fruit juice concentrates as ingredients for antioxidant functional juicesBermúdez-Soto, María José CSIC; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
8closedAccess31-oct-2007Nutraceuticals: Facts and fictionEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
9closedAccess13-jun-2001Phenolic compounds and related enzymes as determinants of quality in fruits and vegetablesTomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
10closedAccess14-sep-2000Effect of postharvest ultraviolet Irradiation on resveratrol and other phenolics of Cv. Napoleon table GrapesCantos Villar, Emma; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo