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1closedAccess28-jul-2010Quality Characterization of the New Virgin Olive Oil Var. Sikitita by Phenols and Volatile CompoundsGarcía-González, Diego L. CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
2closedAccessene-2012Chemical changes of thermoxidized virgin olive oil determined by excitation-emission fluorescence spectroscopy (EEFS)Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Phenolic profile of virgin olive oils with and without sensory defects: Oils with non-oxidative defects exhibit a considerable concentration of phenolsAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Oliver-Pozo, Celia CSIC; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Morales-Millán, María Teresa; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
4openAccessantioxidants-11-00852-v3.pdf.jpg27-abr-2022The Impact of Mild Frost Occurring at Different Harvesting Times on the Volatile and Phenolic Composition of Virgin Olive OilPino, Catalina; Sepúlveda, Betsabet; Tapia, Francisco; Saavedra, Jorge; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Romero, Naldaartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Soft-deodorization of virgin olive oil: Study of the changes of quality and chemical compositionAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Romero del Río, Inmaculada CSIC ORCID; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Oliver-Pozo, Celia CSIC; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
6openAccessJAFC_2023_V71_15732.pdf.jpg25-oct-2023Gradual Changes of the Protective Effect of Phenols in Virgin Olive Oils Subjected to Storage and Controlled Stress by Mesh Cell IncubationLobo Prieto, Ana CSIC ORCID ; Tena, Noelia CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Morales-Millán, María Teresa; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
7closedAccess25-nov-2009Evaluation of virgin olive oil thermal deterioration by fluorescence spectroscopyTena, Noelia CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo
8closedAccess22-dic-2010Comparative study of virgin olive oil quality from single varieties cultivated in Chile and SpainGarcía-González, Diego L. CSIC ORCID ; Romero, Nalda; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID artículo