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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
25-jul-2019
Debaryomyces hansenii Metabolism of Sulfur Amino Acids As Precursors of Volatile Sulfur Compounds of Interest in Meat Products
Perea Sanz, Laura
;
Peris Navarro, David
CSIC
ORCID
CVN
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
dic-2020
Estrategias biológicas para contrarrestar el efecto de la reducción de nitrificantes en el aroma de embutidos curado-madurados
Perea Sanz, Laura
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
20-jun-2022
Understanding the impact of nitrogen and sulfur precursors on the aroma of dry fermented sausages
Li, Lei
;
Perea Sanz, Laura
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
8-jun-2018
Nitrate reduction in the fermentation process of salt reduced dry sausages: Impact on microbial and physicochemical parameters and aroma profile
Perea Sanz, Laura
;
Montero, Rebeca
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
12-may-2021
Meaty aroma notes from free amino acids and thiamine in nitrite-reduced, dry-fermented, yeast-inoculated sausages
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Perea Sanz, Laura
;
López Díez, José Javier
CSIC
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
1-sep-2018
Microbial changes and aroma profile of nitrate reduced dry sausages during vacuum storage
Perea Sanz, Laura
;
Montero, Rebeca
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
20-ene-2022
Selection of Debaryomyces hansenii isolates as starters in meat products based on phenotypic virulence factors, tolerance to abiotic stress conditions and aroma generation
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Perea Sanz, Laura
;
Gamero, Amparo
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
19-oct-2021
Aroma enhancement in dry cured loins by the addition of nitrogen and sulfur precursors
Li, Lei
;
Perea Sanz, Laura
;
López Díez, José Javier
CSIC
;
Salvador, Ana
CSIC
ORCID
;
Belloch, Carmela
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
artículo
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Autor
8
Belloch, Carmela
2
Li, Lei
2
López Díez, José Javier
2
Montero, Rebeca
2
Salvador, Ana
1
Gamero, Amparo
1
Peris Navarro, David
Palabras clave
3
Aroma
3
Thiamine
2
Debaryomyces hansenii
2
Fermented sausage
2
Flavour
2
Ornithine
2
Proline
2
Savoury
1
Amino acid
1
aroma
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