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Firma en Digital.CSIC (*)
Gandul-Rojas, Beatriz
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de Alimentos. Grupo: Clorofilas y Carotenoides en Alimentosca de Pigmentos
 
Categoría Profesional
Científica Titular
 
Especialización
Clorofilas y Carotenoides en Alimentos
 
Email
gandul@ig.csic.es
 
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Palabras Clave:  Carotenoids
Fulltext:  With Fulltext

Resultados 1-7 de 7.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessPostprint_Food_Chem_2015_v166_p115.pdf.jpg1-ene-2015Composition of pigments and colour changes in green table olives related to processing typeRamírez, Eva CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
2openAccessPostprint_Food_Res_Int_2014_V65_P199.pdf.jpg2014Decoloration kinetics of chlorophylls and carotenoids in virgin olive oil by autoxidationAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
3openAccess30-oct-2018Effect of roasting conditions on pigment composition and some quality parameters of pistachio oilRabadán, Adrián; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez Ortí, Manuel; Pardo, José Emilioartículo
4openAccessjun-2018Pigment changes during preservation of green table olive specialities treated with alkali and without fermentation: Effect of thermal treatments and storage conditionsGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
5openAccessPostprint_Food_Res_Int_2014_v65_p224.pdf.jpgnov-2014Pigment changes during processing of green table olive specialities treated with alkali and without fermentationGandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
6openAccessPostP_2011_JFoodCompAnal_V24_P811.pdf.jpgsep-2011Thermal degradation kinetics of lutein, β-carotene and β-cryptoxanthin in virgin olive oilsAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Mínguez Mosquera, María Isabel CSIC; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo
7openAccessaparicio  and gandul 2012 kinetics xantophyls.pdf.jpg23-may-2012Thermal Degradation Kinetics of Neoxanthin, Violaxanthin and Antheraxanthin in Virgin Olive OilsAparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID artículo