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Navegación por Palabras clave Mushrooms

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Mineral elements content of wild growing edible mushrooms from the southeast of SpainHaro, Ana; Trescastro, Antonio CSIC; Lara Escribano, Luis CSIC ORCID; Fernández-Fígares Ibáñez, Ignacio; Nieto Liñán, Rosa María CSIC ORCID; Seiquer, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccess2010Mushrooms as a source of anti-inflammatory agentsGarcía Lafuente, Ana María; Moro, C.; Villares, A.; Guillamón Fernández, Eva; Rostagno, M. A.; D’Arrigo, Matilde; Martínez, J. Alfredoartículo
openAccessMushroomsnotflavonoids.pdf.jpg2016Mushrooms do not contain flavonoidsGil-Ramírez, Alicia CSIC ORCID; Pavo-Caballero, Cristina; Baeza, Esther; Baenas, Nieves CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Marin, Francisco R. CSIC ; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessstrengextrac.pdf.jpg2019Strengths and weaknesses of the aniline-blue method used to test mushroom (1→3)-β-d-glucans obtained by microwave-assisted extractionsGil-Ramírez, Alicia CSIC ORCID; Ribeiro Smiderle, Fhernanda; Morales, Diego CSIC ORCID ; Iacomini, Marcello; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessFoodChem-2018-Jadan.pdf.jpg2-feb-2017The use of lactic acid bacteria to reduce mercury bioaccessibilityJadán Piedra, Carlos; Alcántara, Cristina CSIC ORCID; Monedero, Vicente CSIC ORCID; Zúñiga, Manuel CSIC ORCID; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Devesa, Vicenta CSIC ORCID artículo
openAccessTowards_Pintado_Art2020.pdf.jpg2020Towards more sustainable meat products: Extenders as a way of reducing meat contentPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCIDartículo
openAccessFoodChem2020-Chiocchetti.pdf.jpg4-sep-2019Toxic trace elements in dried mushrooms: Effects of cooking and gastrointestinal digestion on food safetyChiocchetti, Gabriela M.; Latorre, Teresa; Clemente, María Jesús; Jadán Piedra, Carlos; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Vélez, Dinoraz CSIC ORCIDartículo
openAccessJAFC-2017-Jadan.pdf.jpg13-mar-2017Use of Saccharomyces cerevisiae To Reduce the Bioaccessibility of Mercury from FoodJadán Piedra, Carlos; Baquedano, M.; Puig, Sergi CSIC ORCID; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Devesa, Vicenta CSIC ORCID artículo