English   español  

Navegación por Autor Ybáñez, Nieves

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 14 de 14
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Comparison of dry mineralization and microwave-oven digestion for the determination of arsenic in mussel products by platform in furnace Zeeman-effect atomic absorption spectrometryYbáñez, Nieves; Cervera, María Luisa CSIC; Montoro Martínez, Rosa CSIC ; Guardia, Miguel de laartículo de revisión
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-1987Determinación de cadmio, cobre, plomo y cinc en carnes frescas, productos cárnicos, higados y grasas animales por espectrofotometría de absorción atómica con llamaYbáñez, Nieves; Cervera, María Luisa CSIC; Montoro Martínez, Rosa CSIC ; Catalá Moragrega, Ramón CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-mar-1989Determination of arsenic in beer by dry ashing, hydride generation atomic absorption spectroscopyCervera, María Luisa CSIC; Navarro, Ascensio; Montoro Martínez, Rosa CSIC ; Catalá Moragrega, Ramón CSIC ORCID; Ybáñez, Nievesartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-mar-1992Determination of arsenic in dry ashed seafood products by hydride generation atomic absorption spectrometry and a critical comparative study with platform furnace Zeeman-effect atomic absorption spectrometry and inductively coupled plasma atomic emission spectrometryYbáñez, Nieves; Cervera, María Luisa CSIC; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Determination of arsenobetaine in manufactured seafood products by liquid chromatography, microwave-assisted oxidation and hydride generation atomic absorption spectrometryVélez, Dinoraz CSIC ORCID; Ybáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-1989Determination of cadmium, cobalt, copper, lead and zinc in beer by flame atomic absorption spectroscopyYbáñez, Nieves; Navarro, Ascensio; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-feb-1997Migration of Arsenobetaine from Canned Seafood to BrineVélez, Dinoraz CSIC ORCID; Ybáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Modificaciones del contenido en cadmio, cobre, plomo y cinc en los procesos de elaboración de jamón cocido y pasta de hígadoCervera, María Luisa CSIC; Ybáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC ; Catalá Moragrega, Ramón CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-mar-1996Monomethylarsonic and dimethylarsinic acid contents in seafood productsVélez, Dinoraz CSIC ORCID; Ybáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-mar-1996Monomethylarsonic and dimethylarsinic acid contents in seafood productsVélez, Dinoraz CSIC ORCID; Ybáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Optimization of the extraction and determination of monomethylarsonic and dimethylarsinic acids in seafood products by coupling liquid chromatography with hydride generation atomic absorption spectrometryVélez, Dinoraz CSIC ORCID; Ybáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Optimization of the extraction, clean-up and determination of arsenobetaine in manufactured seafood products by coupling liquid chromatography with inductively coupled plasma atomic emission spectrometryYbáñez, Nieves; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Tejedor, Wedleys; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-may-1995Percentages of total arsenic represented by arsenobetaine levels of manufactured seafood productsVélez, Dinoraz CSIC ORCID; Ybáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Trace Element Food Toxicology: An Old and Ever-Growing DisciplineYbáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo