English   español  

Navegación por Autor Souza da Costa, Bianca

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess1-s2.0-S0023643823002232-main.pdf.jpgabr-2023A comparative evaluation of the phenol and lycopene content of tomato by-products subjected to different drying methodsSouza da Costa, Bianca CSIC ORCID; Soldevilla-Muro, Germán; Oliván García, Marta; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo
openAccessEfectos_aplicacion.pdf.jpg5-sep-2018Efectos de la aplicación de un bioestimulante derivado de Ascophyllum nodosum en la composición fenólica de uvas y vinos de las variedades Tempranillo tinto y blancoSouza da Costa, Bianca CSIC ORCIDtesis de maestría
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2021Nanotechnology: recent advances in viticulture and enologyGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Souza da Costa, Bianca CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo de revisión
openAccessmosele-et-al-2023-phenolic-composition-of-red-and-white-wine-byproducts-from-different-grapevine-cultivars-from-la.pdf.jpg6-dic-2023Phenolic Composition of Red and White Wine Byproducts from Different Grapevine Cultivars from La Rioja (Spain) and How This Is Affected by the Winemaking ProcessMosele, Juana I.; Souza da Costa, Bianca CSIC ORCID; Bobadilla, Silvia; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-ene-2020Phenolic composition of Tempranillo Blanco (Vitis vinifera L.) grapes and wines after biostimulation via a foliar seaweed applicationGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Souza da Costa, Bianca CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
openAccessStrategies improvement.pdf.jpg9-ene-2018Strategies for the improvement of fruit set in vitis vinifera L. Cv. 'carménère' through different foliar biostimulants in two different locationsGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Souza da Costa, Bianca CSIC ORCID; Moreno-Simunovic, Yerkoartículo
openAccess1-s2.0-S0023643822007095-main.pdf.jpg1-ago-2022Winemaking by-products as a source of phenolic compunds: Comparative study of dehydration processesSouza da Costa, Bianca CSIC ORCID; Soldevilla-Muro, Germán; Oliván García, Marta; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo