English   español  

Navegación por Autor Romero del Castillo, Roser

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2012A Standardized method of preparing common beans (phaseolus vulgaris l.) for sensory analysisRomero del Castillo, Roser; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Plans, M.; Simó, J.; Casañas, Francescartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Análisis sensorial de judías secasRomero del Castillo, Rosertesis doctoral
openAccessagronomy-13-01265.pdf.jpgmay-2023Local Agro-Environmental Conditions Impact Fruit Quality, Sensory Properties and Consumer Acceptance of Long Shelf-Life TomatoesCammareri, Maria; Sinesio, Fiorella; Peparaio, Marina; Pons, Clara CSIC ORCID; Romero del Castillo, Roser; Saggia Civitelli, Eleonora; Vitiello, Antonella; Granell, Antonio CSIC ORCID; Casals, Joan; Grandillo, Silvanaartículo
openAccessfoods-10-02521-v3.pdf.jpg21-oct-2021Sensory Traits and Consumer’s Perceived Quality of Traditional and Modern Fresh Market Tomato Varieties: A Study in Three European CountriesSinesio, Fiorella; Cammareri, Maria; Cottet, Valentine; Fontanet, Lilian; Jost, Michel; Moneta, Elisabetta; Palombieri, Samuela; Peparaio, Marina; Romero del Castillo, Roser; Saggia Civitelli, Eleonora; Spigno, Patrizia; Vitiello, Antonella; Navez, Brigitte; Casals, Joan; Causse, Mathilde; Granell, Antonio CSIC ORCID; Grandillo, Silvanaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2008Training, validation and maintenance of a panel to evaluate the texture of dry beans (Phaseolus vulgaris L.)Romero del Castillo, Roser; Valero, J.; Casañas, Francesc; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo