English   español  

Navegación por Autor Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 80  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessAbsorción y acumulación de vitelo0001.pdf.jpg2013Absorción y acumulación de vitelo externo dentro del saco vitelínico interno en embriones de Octopus vulgarisNande, Manuel; Iglesias-Estévez, José; Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Pérez Rodríguez, Montse CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessAlimentación y nutrición_International Symposium on Aquatic Nutrition.pdf.jpg2004Alimentación y nutrición de moluscos cefalópodos: Avances recientes y perspectivas futurasRodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Gaxiola, G.; Rosas, Carloscomunicación de congreso
openAccess20-oct-2015Biomethric Parámeters of Wild Wreckfish (Polyprion americanus)Álvarez-Blázquez, Blanca; Linares, Fátima; Cal, Rosa; Rodríguez, José Luis; Martínez, Juan Manuel; Lluch-Fernández, María Nuria; Pérez-Rial, Evaristo; Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Peleteiro-Alonso, José Benitopóster de congreso
openAccess11-abr-2016Buoyancy of Atlantic bluefin tuna Thunnus thynnus eggs obtained from captive broodstock spontaneous spawning events [Comment]Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguelcomentario
openAccessEval_Pedro_Domingues.pdf.jpg6-abr-2016Buoyancy of Atlantic bluefin tuna Thunnus thynnus eggs obtained from captive broodstock spontaneous spawning events [Review]Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguelrevisión
openAccessfphys-11-00022.pdf.jpg2020Changes in biochemical composition and energy reserves associated with sexual maturation of Octopus maya.Pascual, C.; Cruz-López, H.; Mascaró, M.; Gallardo, Pedro; Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Rosas, Carlos; Sánchez, Ariadnaartículo
openAccessCharacterization of the enzymatic.pdf.jpg2010Characterization of the enzymatic activity in the gastric juice and digestive gland of octopus (Octopus vulgaris) and cuttlefish (Sepia officinalis) at different pH and temperaturesGarcía, Sandra; Garrido, Diego; Rosas, Carlos; Sykes, A.V.; Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguelpóster de congreso
openAccess2005Cultivo de cefalópodos en el CIFPA ¿Agua del Pino¿.Márquez, L.; Almansa, Eduardo; Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Ferreira, A.; Ramblado, C.; Navas, J.I.comunicación de congreso
openAccess2010El cultivo del pulpo (octopus vulgaris)Iglesias-Estévez, José; Sánchez-Conde, Francisco Javier; Otero-Pinzas, Juan José; Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Fuentes, Lidia; Lago-Rouco, María Jesúsvídeo
openAccessPoster China Sykes.pdf.jpg2002Culture of two consecutive generations of cuttlefish, Sepia officinalis (Linnaeus, 1758), using live grass shrimp (Paleomonetes varians) as the only prey.Sykes, A.V.; Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Andrade, Jose Pedropóster de congreso
openAccess2006Cuttlefish culture – state of the art and future trendsSykes, A.V.; Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Correia, M.; Andrade, Jose Pedroartículo
openAccess2f94c1e3-aac9-4b76-96ea-9b9addb4d9fb.pdf.jpg6-mar-2015Una dieta variada mejora la reproducción del pulpo rojo en cautividadRodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Migueltrabajo de divulgación
openAccess57-2013c_ Vidal_O_vulgaris_and_Argonauta_nodosa_paralarvae_Beaks.pdf.jpg2014Early beak development in Argonauta Nodosa and Octopus Vulgaris (Cephalopoda: Incirrata) paralarvae suggests adaptation to different feeding mechanismsFranco-Santos, Rita; Iglesias-Estévez, José; Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Vidal, E.A,G.artículo
openAccessEfecto de dietas_XII-CNA.pdf.jpg2009Efecto de dietas artificiales, con y sin atrayente, sobre el crecimiento del pulpo común, Octopus vulgarisGarcía, Sandra; Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Garrido, Diego; Rodríguez, Carlos José; Pascual, Cristinacomunicación de congreso
openAccess2004Efectos de dietas vivas y artificiales en el crecimiento y supervivencia de juveniles y adultos del pulpo de Yucatán, Octopus maya.Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Muñoz, J.; Maldonado, T.; Gaxiola, G.; Rosas, Carlospóster de congreso
openAccess2006Effect of dietary protein level on digestive capacity and energy balance of Octopus maya (Voss and Solis).Águila, J.; Cuzón, G.; Pascual, C.; Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Gaxiola, G.; Sánchez, A.; Maldonado, T.; Rosas, Carloscomunicación de congreso
closedAccess2020Effect of different proportions of crab and squid in semi-moist diets for octopus maya juveniles.Gallardo, Pedro; Villegas, G.; Rosas, Carlos; Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Pascual, C.; Mascaró, M.; Sánchez-Arteaga, A.; Estefanell, J.; Rodríguez, S.artículo
openAccessNande_et_al-2017-Aquaculture_Research.pdf.jpg2017Effect of temperature on energetic demands during the last stages of embryonic development and early life of Octopus vulgaris (Cuvier, 1797) paralarvaeNande, Manuel; Iglesias-Estévez, José; Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Pérez Rodríguez, Montse CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effect of temperature on energetic demands during the last stages of embryonic development and early life of Octopus vulgaris (Cuvier, 1797) paralarvaeNande, Manuel; Iglesias-Estévez, José; Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Pérez Rodríguez, Montse CSIC ORCID artículo
closedAccess2019Effect of triploidy on digestive enzyme activity of early stages of turbot (Scophthalmus maximus).Rodrigues-dos-Santos-Domingues, Pedro Miguel; Hernández-Urcera, Jorge CSIC ORCID; Cal, Rosa; Olivares, A.; Chimal, María Eugenia; Sánchez-Sánchez, Antonio; Rosas, Carlos; Gallardo, P.artículo