English   español  

Browsing by Author Rodríguez González, Ana

Showing results 1 to 15 of 15
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessbea tesis.pdf.jpg1996Bacteriocinas de Lactococcus lactis aislados de quesos asturianos: Nisina Z y Lactococina 972Martínez Fernández, Beatriz Tesis
closedAccessJun-1997Behavior of Listeria monocytogenes during the Manufacture, Ripening, and Cold Storage of Afuega'l Pitu CheeseMargolles Barros, Abelardo; Rodríguez González, Ana; González de los Reyes-Gavilán, ClaraArtículo
openAccessOct-2007Biocontrol of Staphylococcus aureus in curd manufacturing processes using bacteriophagesGarcía Suárez, María Pilar; Madera, Carmen; Martínez Fernández, Beatriz ; Rodríguez González, AnaArtículo
openAccessdigital.pdf.jpgSep-1998Chemostat Production of Plantaricin C By Lactobacillus plantarum LL441Bruno Bárcena, José Manuel; Siñeriz, Faustino; González de Llano, M.ª Dolores; Rodríguez González, Ana; Suárez Fernández, Juan EvaristoArtículo
openAccessdesarrollo_bioconservantes_Garcia.pdf.jpgDec-2007Desarrollo de nuevos bioconservantes aplicables a productos lácteosGarcía Suárez, María Pilar; Martínez Fernández, Beatriz ; Rodríguez González, AnaArtículo
closedAccessDec-1990Genetics of lactic acid bacteria with special reference to lactococciRodríguez González, Ana; Ramón Vidal, DanielArtículo
closedAccessNov-1997Isolation and characterization of promoters from the Lactobacillus casei temperate bacteriophage A2García Suárez, María Pilar; Bascarán, Victoria; Rodríguez González, Ana; Suárez Fernández, Juan EvaristoArtículo
closedAccess1995Isolation and Characterization of Temperate and Virulent Bacteriophages of Lactobacillus plantarumCaso, J. L.; González de los Reyes-Gavilán, Clara; Herrero, Monica; Montilla, Antonia; Rodríguez González, Ana; Suárez Fernández, Juan EvaristoArtículo
openAccesstesis alma.pdf.jpg2005Lactococina 972: caracterización genética, modo de acción y optimización de la producción en biorreactoresHernández de Rojas, AlmaTesis
openAccessIJFMrevfig.pdf.jpg2008Lytic activity of the recombinant staphylococcal bacteriophage ΦH5 endolysin active against Staphylococcus aureus in milkObeso Díaz, José María; Martínez Fernández, Beatriz ; Rodríguez González, Ana; García Suárez, María PilarArtículo
openAccessmamitis.pdf.jpg2008Nuevas alternativas en el tratamiento de las mamitis en el ganado vacunoGarcía Suárez, María Pilar; Martínez Fernández, Beatriz ; Rodríguez González, AnaArtículo
openAccessTesis JORGE I SANCHEZ MARTINEZ.pdf.jpg2005Potencial biotecnológico de bacterias lácticas silvestres en productos lácteos fermentados: actividad metabólica y producción de expolisacáridosSánchez Martínez, Jorge IgnacioTesis
openAccess2158800_B1.pdf.jpg16-Mar-2002Producción por cultivo continuo de un fermento láctico mixto de adición directa para elaboración de quesoRodríguez González, Ana; Cárcoba Ruiz, Roberto; Cuesta Alonso, Emilia PalomaPatente
openAccessQueso_probiotico_AGROCSIC.pdf.jpgDec-2004Queso artesanal probiótico: un ejemplo de queso funcionalFernández, Fernanda; Barbés, Covadonga; Rodríguez González, AnaArtículo
closedAccessJun-2000Quesos de AsturiasRodríguez González, Ana; Alonso López, Leocadio; González de Llano, M.ª Dolores; González de los Reyes-Gavilán, Clara; Mayo Pérez, BaltasarArtículo