Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 11-may-2023 | Análisis fenotípico y genómico de la resistencia a antibióticos en cepas de Staphylococcus equorum aisladas de queso | Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Srednik, Mariela E.; Rodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 12-sep-2022 | Análisis genómico de cepas de Lactococcus lactis subsp. lactis y Streptococcus thermophilus productoras de ácido gamma-aminobutírico (GABA) | Valenzuela, J. A.; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Rodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Vasek, O. M.; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 19-jul-2023 | Antibiotic Resistance/Susceptibility Profiles of Staphylococcus equorum Strains from Cheese, and Genome Analysis for Antibiotic Resistance Genes | Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Srednik, Mariela E.; Rodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 27-ago-2023 | Application of culture and molecular methods to study the microbial dynamics underlying the production of a naturally fermented milk | Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Rodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Suárez, Paula Rosa; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2-dic-2023 | Epicoccum sp. as the causative agent of a reddish-brown spot defect on the surface of a hard cheese made of raw ewe milk | Rodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 12-sep-2022 | Estudio de la diversidad microbiana en queso de Cabrales por técnicas metagenómicas y de cultivo | Rodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; González-Guerra, Ana CSIC; Valenzuela, J. A.; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Fernández-López, Raúl; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Cruz, Fernando de la CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 11-may-2023 | Identificación de la cepa Serratia marcescens RO1 productora de prodigiosina como responsable del defecto de coloración rojiza en un queso azul | Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Rodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Lobato, Cristina; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2023 | Microbiota de la leche y los productos lácteos | Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Rodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 23-sep-2022 | Phenotype testing, genome analysis, and metabolic interactions of three lactic acid bacteria strains existing as a consortium in a naturally fermented milk | Rodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 16-jun-2023 | Prodigiosin-Producing Serratia marcescens as the Causal Agent of a Red Colour Defect in a Blue Cheese | Rodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Lobato, Cristina; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID | artículo |