English   español  

Navegación por Autor Pedrosa, M. M.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 63  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2005Alkaloid variation during germination in different lupin speciesSánchez, María de Cortés; Altares, P.; Pedrosa, M. M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Goyoaga, C.; Muzquiz, M.; Jiménez-Martínez, Cristian; Dávila-Ortiz, Gloriaartículo
closedAccess2014Allergenic properties and differential response of walnut subjected to processing treatmentsCabanillas, Beatriz; Maleki, S. J.; Rodríguez, Julia; Cheng, Hsiaopo; Teuber, S. S.; Wallowitz, M. L.; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; Linacero, Rosario; Burbano, C.; Novak, Natalija; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Fernández Crespo, Jesúsartículo
closedAccess2005An effect of various nitrogen forms used as fertilizer on Lupinus albus L. yield and protein, alkaloid and α-galactosides contentCiesiołka, D.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Altares, P.; Pedrosa, M. M.; Wysocki, W.; Folkman, W.; Popenda, M.; Gulewicz, K.artículo
closedAccess1998Anti-nutritional constituents of six underutilized legumes grown in NigeriaOboh, H. A.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Osagie, Anthonyartículo
openAccessAutoclaved-and-Extruded-Legumes-as-a-Source.pdf.jpg9-feb-2021Autoclaved and Extruded Legumes as a Source of Bioactive Phytochemicals: A ReviewPedrosa, M. M.; Guillamón Fernández, Eva; Arribas, Claudiaartículo
closedAccess2012Bioactive compounds in legumes Pronutritive and antinutritive actions. Implications for nutrition and healthMuzquiz, M.; Varela, Alejandro; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.artículo de revisión
closedAccess2010Breadmaking properties of wheat flour supplemented with thermally processed hypoallergenic lupine flourGuillamón Fernández, Eva; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Varela, Alejandro; Cabellos Caballero, Blanca; Muzquiz, M.; Burbano, C.artículo
closedAccess2010Characterization of lupin major allergens (Lupinus albus L.)Guillamón Fernández, Eva; Rodríguez, Julia; Burbano, C.; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; Cabanillas, Beatriz; Fernández Crespo, Jesús; Sancho, A. I.; Mills, E. N. C.; Cuadrado Hoyos, María Carmenartículo
closedAccess2000Chemical composition and antinutrient content of three Lupinus species from Jalisco, MexicoRuiz-López, M. A.; García-López, P. M.; Castañeda-Vazquez, H.; Zamora, Juan Francisco; Garzón-De la Mora, P.; Bañuelos Pineda, J.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Muzquiz, M.artículo
closedAccess2001Chemical composition and fatty acid profile of several Mexican wild lupinsGarcía-López, P. M.; Muzquiz, M.; Ruiz-López, M. A.; Zamora, Juan Francisco; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Garzón-De la Mora, P.artículo
openAccess2147.pdf.jpg2011Chemical composition of a new Lupinus species found in Spain, Lupinus mariae-josephi H. Pascual (Fabaceae)Muzquiz, M.; Guillamón Fernández, Eva; Burbano, C.; Pascual, H.; Cabellos Caballero, Blanca; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.artículo
closedAccess1999Chemical composition, digestibility and protein quality of 12 sunflower (Helianthus annuus L) cultivarsCanibe, N.; Pedrosa, M. M.; Robredo, L. M.; Knudsen, K. E. B.artículo
closedAccess2013Composition of two Spanish common dry beans (Phaseolus vulgaris), 'Almonga' and 'Curruquilla', and their postprandial effect in type 2 diabeticsOlmedilla-Alonso, B.; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Brito, M.; Asensio-S-Manzanera, C.; Asensio-Vegas, C.artículo
closedAccess2011Content and distribution of protein, sugars and inositol phosphates during the germination and seedling growth of two cultivars of Vicia fabaGoyoaga, C.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Romero, Concepción; Guillamón Fernández, Eva; Varela, Alejandro; Pedrosa, M. M.; Muzquiz, M.artículo
closedAccess2008Content and distribution of vicine, convicine and L-DOPA during germination and seedling growth of two Vicia faba L. varietiesGoyoaga, C.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Varela, Alejandro; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.; Muzquiz, M.artículo
closedAccessoficial.pdf.jpgsep-2020Cooking and sensorial quality, nutritional composition and functional properties of cold-extruded rice/white bean gluten-free fettuccine fortified with whole carob fruit flourArribas, Claudia; Cabellos Caballero, Blanca; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.artículo
openAccessCooking_Effect_on_the_Bioactive.pdf.jpg2-abr-2020Cooking Effect on the Bioactive Compounds, Texture, and Color Properties of Cold-Extruded Rice/Bean-Based Pasta Supplemented with Whole Carob FruitArribas, Claudia; Cabellos Caballero, Blanca; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.artículo
closedAccess2016Detection by real time PCR of walnut allergen coding sequences in processed foodsLinacero, Rosario; Ballesteros, Isabel; Sanchiz, Africa; Prieto, N.; Iniesto Sánchez, Elisa CSIC ORCID; Martínez, Yolanda; Pedrosa, M. M.; Muzquiz, M.; Cabanillas, Beatriz; Rovira, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmenartículo
closedAccess2014Detection of almond allergen coding sequences in processed foods by real time PCRPrieto, N.; Iniesto Sánchez, Elisa CSIC ORCID; Burbano, C.; Cabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Rovira, M.; Rodríguez, Julia; Muzquiz, M.; Fernández Crespo, Jesús; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Linacero, Rosarioartículo
closedAccess2017Detection of pistachio allergen coding sequences in food products A comparison of two real time PCR approachesSanchiz, Africa; Ballesteros, Isabel; Martín Jiménez, Ángela CSIC ORCID; Rueda, Julia; Pedrosa, M. M.; Dieguez, M. C.; Rovira, M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Linacero, Rosarioartículo