Mostrando resultados 1 a 20 de 63
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2005 | Alkaloid variation during germination in different lupin species | Sánchez, María de Cortés; Altares, P.; Pedrosa, M. M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Goyoaga, C.; Muzquiz, M.; Jiménez-Martínez, Cristian; Dávila-Ortiz, Gloria | artículo |
closedAccess | | 2014 | Allergenic properties and differential response of walnut subjected to processing treatments | Cabanillas, Beatriz; Maleki, S. J.; Rodríguez, Julia; Cheng, Hsiaopo; Teuber, S. S.; Wallowitz, M. L.; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; Linacero, Rosario; Burbano, C.; Novak, Natalija; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Fernández Crespo, Jesús | artículo |
closedAccess | | 2005 | An effect of various nitrogen forms used as fertilizer on Lupinus albus L. yield and protein, alkaloid and α-galactosides content | Ciesiołka, D.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Altares, P.; Pedrosa, M. M.; Wysocki, W.; Folkman, W.; Popenda, M.; Gulewicz, K. | artículo |
closedAccess | | 1998 | Anti-nutritional constituents of six underutilized legumes grown in Nigeria | Oboh, H. A.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Osagie, Anthony | artículo |
openAccess | | 9-feb-2021 | Autoclaved and Extruded Legumes as a Source of Bioactive Phytochemicals: A Review | Pedrosa, M. M.; Guillamón Fernández, Eva; Arribas, Claudia | artículo |
closedAccess | | 2012 | Bioactive compounds in legumes Pronutritive and antinutritive actions. Implications for nutrition and health | Muzquiz, M.; Varela, Alejandro; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M. | artículo de revisión |
closedAccess | | 2010 | Breadmaking properties of wheat flour supplemented with thermally processed hypoallergenic lupine flour | Guillamón Fernández, Eva; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Varela, Alejandro; Cabellos Caballero, Blanca; Muzquiz, M.; Burbano, C. | artículo |
closedAccess | | 2010 | Characterization of lupin major allergens (Lupinus albus L.) | Guillamón Fernández, Eva; Rodríguez, Julia; Burbano, C.; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; Cabanillas, Beatriz; Fernández Crespo, Jesús; Sancho, A. I.; Mills, E. N. C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen | artículo |
closedAccess | | 2000 | Chemical composition and antinutrient content of three Lupinus species from Jalisco, Mexico | Ruiz-López, M. A.; García-López, P. M.; Castañeda-Vazquez, H.; Zamora, Juan Francisco; Garzón-De la Mora, P.; Bañuelos Pineda, J.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Muzquiz, M. | artículo |
closedAccess | | 2001 | Chemical composition and fatty acid profile of several Mexican wild lupins | García-López, P. M.; Muzquiz, M.; Ruiz-López, M. A.; Zamora, Juan Francisco; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Garzón-De la Mora, P. | artículo |
openAccess | | 2011 | Chemical composition of a new Lupinus species found in Spain, Lupinus mariae-josephi H. Pascual (Fabaceae) | Muzquiz, M.; Guillamón Fernández, Eva; Burbano, C.; Pascual, H.; Cabellos Caballero, Blanca; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M. | artículo |
closedAccess | | 1999 | Chemical composition, digestibility and protein quality of 12 sunflower (Helianthus annuus L) cultivars | Canibe, N.; Pedrosa, M. M.; Robredo, L. M.; Knudsen, K. E. B. | artículo |
closedAccess | | 2013 | Composition of two Spanish common dry beans (Phaseolus vulgaris), 'Almonga' and 'Curruquilla', and their postprandial effect in type 2 diabetics | Olmedilla-Alonso, B.; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Brito, M.; Asensio-S-Manzanera, C.; Asensio-Vegas, C. | artículo |
closedAccess | | 2011 | Content and distribution of protein, sugars and inositol phosphates during the germination and seedling growth of two cultivars of Vicia faba | Goyoaga, C.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Romero, Concepción; Guillamón Fernández, Eva; Varela, Alejandro; Pedrosa, M. M.; Muzquiz, M. | artículo |
closedAccess | | 2008 | Content and distribution of vicine, convicine and L-DOPA during germination and seedling growth of two Vicia faba L. varieties | Goyoaga, C.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Varela, Alejandro; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.; Muzquiz, M. | artículo |
closedAccess | | sep-2020 | Cooking and sensorial quality, nutritional composition and functional properties of cold-extruded rice/white bean gluten-free fettuccine fortified with whole carob fruit flour | Arribas, Claudia; Cabellos Caballero, Blanca; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M. | artículo |
openAccess | | 2-abr-2020 | Cooking Effect on the Bioactive Compounds, Texture, and Color Properties of Cold-Extruded Rice/Bean-Based Pasta Supplemented with Whole Carob Fruit | Arribas, Claudia; Cabellos Caballero, Blanca; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M. | artículo |
closedAccess | | 2016 | Detection by real time PCR of walnut allergen coding sequences in processed foods | Linacero, Rosario; Ballesteros, Isabel; Sanchiz, Africa; Prieto, N.; Iniesto Sánchez, Elisa CSIC ORCID; Martínez, Yolanda; Pedrosa, M. M.; Muzquiz, M.; Cabanillas, Beatriz; Rovira, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen | artículo |
closedAccess | | 2014 | Detection of almond allergen coding sequences in processed foods by real time PCR | Prieto, N.; Iniesto Sánchez, Elisa CSIC ORCID; Burbano, C.; Cabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Rovira, M.; Rodríguez, Julia; Muzquiz, M.; Fernández Crespo, Jesús; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Linacero, Rosario | artículo |
closedAccess | | 2017 | Detection of pistachio allergen coding sequences in food products A comparison of two real time PCR approaches | Sanchiz, Africa; Ballesteros, Isabel; Martín Jiménez, Ángela CSIC ORCID; Rueda, Julia; Pedrosa, M. M.; Dieguez, M. C.; Rovira, M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Linacero, Rosario | artículo |