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español
Navegación por Autor Pérez-Porras, Paula
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 23-jul-2021 | Effect of sonication treatment and maceration time in the extraction of polysaccharide compounds during red wine vinification | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez-Porras, Paula; Bautista-Ortín, Ana Belén; Gómez-Plaza, Encarna; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1-dic-2022 | Effects of combining high power ultrasound and enological enzymes on the composition of polysaccharides in red wine | Martínez-Lapuente, Leticia; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Porras, Paula; Bautista-Ortín, Ana Belén; Gómez-Plaza, Encarna | artículo |
openAccess | | 1-jun-2023 | High-Power Ultrasound in Enology: Is the Outcome of This Technique Dependent on Grape Variety? | Pérez-Porras, Paula; Gómez-Plaza, Encarna; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Jurado, Ricardo; Bautista-Ortín, Ana Belén | artículo |
embargoedAccess | | 15-nov-2023 | Ultrasound and microwave techniques for assisting ageing on lees of red wines | Muñoz García, Raquel CSIC; Martínez-Lapuente, Leticia; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Marchante-Cuevas, Lourdes; Díaz-Maroto, M. Consuelo; Pérez-Porras, Paula; Bautista-Ortín, Ana Belén; Gómez-Plaza, Encarna; Pérez-Coello, M. Soledad | artículo |
openAccess | | 15-sep-2021 | Ultrasound treatment of crushed grapes: Effect on the must and red wine polysaccharide composition | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Porras, Paula; Bautista-Ortín, Ana Belén; Gómez-Plaza, Encarna | artículo |