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Navegación por Autor Pérez-Porras, Paula

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openAccessmolecules-26-04452.pdf.jpg23-jul-2021Effect of sonication treatment and maceration time in the extraction of polysaccharide compounds during red wine vinificationMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez-Porras, Paula; Bautista-Ortín, Ana Belén; Gómez-Plaza, Encarna; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDartículo
openAccessEffects of combining high power ultrasound and enological enzymes.pdf.jpg1-dic-2022Effects of combining high power ultrasound and enological enzymes on the composition of polysaccharides in red wineMartínez-Lapuente, Leticia; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Porras, Paula; Bautista-Ortín, Ana Belén; Gómez-Plaza, Encarnaartículo
openAccessfoods-12-02236.pdf.jpg1-jun-2023High-Power Ultrasound in Enology: Is the Outcome of This Technique Dependent on Grape Variety?Pérez-Porras, Paula; Gómez-Plaza, Encarna; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Jurado, Ricardo; Bautista-Ortín, Ana Belénartículo
embargoedAccess15-nov-2023Ultrasound and microwave techniques for assisting ageing on lees of red winesMuñoz García, Raquel CSIC; Martínez-Lapuente, Leticia; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Marchante-Cuevas, Lourdes; Díaz-Maroto, M. Consuelo; Pérez-Porras, Paula; Bautista-Ortín, Ana Belén; Gómez-Plaza, Encarna; Pérez-Coello, M. Soledadartículo
openAccess1-s2.0-S0308814621006750-main.pdf.jpg15-sep-2021Ultrasound treatment of crushed grapes: Effect on the must and red wine polysaccharide compositionMartínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Porras, Paula; Bautista-Ortín, Ana Belén; Gómez-Plaza, Encarnaartículo