English   español  

Navegación por Autor Merinas-Amo, T.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessBorage A neglected and underutilized plant.pdf.jpgsep-2016Borage: A neglected and underutilized plant with health beneficesHaro Bailón, Antonio de CSIC ORCID ; Obregón, Sara CSIC; Lozano, María Dolores CSIC; Tasset-Cuevas, Inmaculada; Merinas-Amo, T.; Mateo-Fernández, M.; Fernández-Bedmar, Zahira; Alonso Moraga, Ángelespóster de congreso
openAccessHealth and safety in the consumption.pdf.jpgsep-2016Health and safety in the consumption of B. rapa: A nutraceutical vegetableMerinas-Amo, T.; Alonso Moraga, Ángeles; Mateo-Fernández, M.; Fernández-Bedmar, Zahira; Haro Bailón, Antonio de CSIC ORCID ; Lozano, María Dolores CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2016Modulator role of trilinolein/triolein and resveratrol on the health promoting effects of processed foods: Edible oils and red wineFernández-Bedmar, Zahira; Arenas-Chaparro, R.; Merinas-Amo, T.; Mateo-Fernández, M.; Tasset-Cuevas, Inmaculada; Lozano, María Dolores CSIC; Haro Bailón, Antonio de CSIC ORCID ; Campos-Sánchez, Juanpóster de congreso
openAccessBrassica_rapa.pdf.jpg7-nov-2021Role of Glucosinolates in the Nutraceutical Potential of Selected Cultivars of Brassica rapaMerinas-Amo, T.; Lozano, María Dolores CSIC; Obregón, Sara CSIC; Alonso Moraga, Ángeles; Haro Bailón, Antonio de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2016Toxicological in vivo and in vitro evaluation of three diet abundant phenols: Tyrosol, ferulic and vanillic acidsMerinas-Amo, T.; Merinas-Amo, R.; Valenzuela-Gómez, F.; Haro Bailón, Antonio de CSIC ORCID ; Lozano, María Dolores CSIC; Mateo-Fernández, M.; Fernández-Bedmar, Zahira; Alonso Moraga, Ángelespóster de congreso