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Navegación por Autor Maggiolino, Aristide

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019A proteomic-based approach for the search of biomarkers in Iberian wild deer (Cervus elaphus) as indicators of meat qualityLópez-Pedrouso, María; Franco, Daniel; Serrano, Martina P.; Maggiolino, Aristide; Landete-Castillejos, Tomás CSIC ORCID ; De Palo, Pasquale; Lorenzo, José M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Carcass and meat quality characteristics from Iberian wild red deer (Cervus elaphus) hunted at different agesMaggiolino, Aristide; Pateiro, Mirian; Serrano, Martina P.; Landete-Castillejos, Tomás CSIC ORCID ; Domínguez, Rubén; García, Andrés J. CSIC ORCID ; Gallego, Laureano CSIC ORCID; De Palo, Pasquale; Lorenzo, José M.artículo
openAccesseffecmeatmanuscrip.pdf.jpg2019Effect of age on nutritional properties of Iberian wild red deer meatLorenzo, José M.; Maggiolino, Aristide; Gallego, Laureano CSIC ORCID; Pateiro, Mirian; Pérez-Serrano, Martina CSIC ORCID; Domínguez, Rubén; García, Andrés J. CSIC ORCID ; Landete-Castillejos, Tomás CSIC ORCID ; De Palo, Pasqualeartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Effects of aging and dietary supplementation with polyphenols from Pinus taeda hydrolysed lignin on quality parameters, fatty acid profile and oxidative stability of beefMaggiolino, Aristide; Lorenzo, José M.; Salzano, A.; Faccia, M.; Blando, F.; Serrano, Martina P.; Latorre, M. A.; Quiñones, J.; De Palo, Pasqualeartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Meat quality of farmed red deer fed a balanced diet: effects of supplementation with copper bolus on different musclesSerrano, Martina P.; Maggiolino, Aristide; Lorenzo, José M.; De Palo, Pasquale; García, Andrés J. CSIC ORCID ; Landete-Castillejos, Tomás CSIC ORCID ; Gambin, Pablo CSIC; Cappelli, Jamil CSIC ORCID; Domínguez, Rubén; Pérez-Barbería, Francisco J. CSIC ORCID; Gallego, Laureano CSIC ORCIDartículo
openAccessqualityzealand.pdf.jpg2020Quality of main types of hunted red deer meat obtained in Spain compared to farmed venison from New ZealandPérez-Serrano, Martina CSIC ORCID; Maggiolino, Aristide; Landete-Castillejos, Tomás CSIC ORCID ; Pateiro, Mirian; Pérez-Barbería, Francisco J. CSIC ORCID; Fierro, Yolanda CSIC; Domínguez, Rubén; Gallego, Laureano CSIC ORCID; García, Andrés J. CSIC ORCID ; De Palo, Pasquale; Lorenzo, José M.artículo
openAccessseasondeer.pdf.jpg2020Seasonal variations of carcass characteristics, meat quality and nutrition value in Iberian wild red deerPérez-Serrano, Martina CSIC ORCID; De Palo, Pasquale; Maggiolino, Aristide; Pateiro, Mirian; Gallego, Laureano CSIC ORCID; Domínguez, Rubén; García, Andrés J. CSIC ORCID ; Landete-Castillejos, Tomás CSIC ORCID ; Lorenzo, José M.artículo