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Navegación por Autor Lauzurica, S.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2006Body composition in relation to slaughter weight and gender in suckling lambsDíaz, M. Teresa; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Lauzurica, S.; Álvarez, I.; Ruiz de Huidobro, F.; Velasco, Susana; Cañeque, V.artículo
closedAccess2004Carcass and meat quality of light lambs using principal component analysisCañeque, V.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Velasco, Susana; Díaz, M. Teresa; Lauzurica, S.; Álvarez, I.; Ruiz de Huidobro, F.; Onega, E.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo
closedAccess2003Carcass classification in suckling lambs. Discrimination ability of the European Union scaleMiguel Gómez, María Esther; Onega, E.; Cañeque, V.; Velasco, Susana; Díaz, M. Teresa; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Blázquez, Blas CSIC ORCID; Ruiz de Huidobro, F.artículo
closedAccess2004Carcass classification in suckling lambs. II. Comparison among subjective carcass classification methods Fatness scales and conformation scales with 0.25 point-intervalsRuiz de Huidobro, F.; Miguel Gómez, María Esther; Díaz, M. Teresa; Velasco, Susana; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Onega, E.; Blázquez, Blas CSIC ORCID; Cañeque, V.artículo
closedAccess2009Changes in the fatty acid composition of M. longissimus dorsi of lamb during storage in a high-oxygen modified atmosphere at different levels of dietary vitamin E supplementationÁlvarez, I.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Díaz, M. Teresaartículo
closedAccess2005Effect of dietary supplementation of vitamin E on characteristics of lamb meat packed under modified atmosphereLauzurica, S.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Díaz, M. Teresa; Álvarez, I.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Cañeque, V.artículo
closedAccess2013Effect of dietary supplementation with either red wine extract or vitamin E on the volatile profile of lamb meat fed with omega-3 sourcesRivas-Cañedo, A.; Apeleo, E.; Muíño, I.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Lauzurica, S.; Pérez-Santaescolástica, C.; Díaz, M. Teresa; Cañeque, V.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo
closedAccess2014Effect of dietary supplementation with red wine extract or vitamin E, in combination with linseed and fish oil, on lamb meat qualityMuíño, I.; Apeleo, E.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Pérez-Santaescolástica, C.; Rivas-Cañedo, A.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Díaz, M. Teresa; Cañeque, V.; Lauzurica, S.artículo
closedAccess2007Effect of dietary supplementation with vitamin E on characteristics of vacuum-packed lambFuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Díaz, M. Teresa; Álvarez, I.; Lauzurica, S.; Cañeque, V.; Pérez, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccess2004Effect of different feeds on meat quality and fatty acid composition of lambs fattened at pastureVelasco, Susana; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Huidobro, F.artículo
closedAccess2014Effect of lairage time (0h, 3h, 6h or 12h) on glycogen content and meat quality parameters in suckling lambsDíaz, M. Teresa; Vieira, Ceferina; Pérez, Casasús; Lauzurica, S.; González de Chávarri, E.; Sánchez, Mónica; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo
openAccess1587.PDF.jpg2013Effect of season and stocking density during transport on carcass and meat quality of suckling lambsSanchez-Sanchez, M.; Vieira-Aller, C.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Pérez-Marcos, C.; Lauzurica, S.; González de Chávarri, E.; Díaz Díaz- Chiron, María Teresaartículo
closedAccess2001Effect of weaning age and slaughter weight on carcass and meat quality of Talaverana breed lambs raised at pastureCañeque, V.; Velasco, Susana; Díaz, M. Teresa; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Huidobro, F.; Lauzurica, S.; Manzanares, Carolina; González, Javier CSICartículo
closedAccess2008Estimation of α-tocopherol concentration necessary to optimise lamb meat quality stability during storage in high-oxygen modified atmosphere using broken-line regression analysisÁlvarez, I.; De la Fuente, José; Díaz, M. Teresa; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Cañeque, V.artículo
closedAccess2001Fatty acid composition of adipose depots of suckling lambs raised under different production systemsVelasco, Susana; Cañeque, V.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Lauzurica, S.; Díaz, M. Teresa; Huidobro, F.; Manzanares, Carolina; González, Jorgeartículo
closedAccess2017Feeding microalgae increases omega 3 fatty acids of fat deposits and muscles in light lambsDíaz, M. Teresa; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Sánchez, C. I.; Lauzurica, S.; Cañeque, V.; González, Caleb; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo
openAccess1047.pdf.jpg2014Linseed, microalgae or fish oil dietary supplementation affects performance and quality characteristics of light lambsFuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Díaz Díaz- Chiron, María Teresa; Pérez-Marcos, C.; Cañeque, V.; Sánchez-González, C. I.; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Fernández-Bermejo, C.; Rivas-Cañedo, A.; Lauzurica, S.artículo
closedAccess2007Live weight effect on the prediction of tissue composition in suckling lamb carcasses using the European Union scaleMiguel Gómez, María Esther; Ruiz de Huidobro, F.; Blázquez, Blas CSIC ORCID; Velasco, Susana; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Cañeque, V.artículo
closedAccess2003Methods of carcass classification based on subjective assessments of carcass fatness and of carcass conformation Effect of sex on the prediction of tissue composition in carcasses of sucking lambsMiguel Gómez, María Esther; Ruiz de Huidobro, F.; Díaz, M. Teresa; Velasco, Susana; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Onega, E.; Blázquez, Blas CSIC ORCID; Cañeque, V.artículo
closedAccess2011Nutritional and sensory aspects of light lamb meat enriched in n-3 fatty acids during refrigerated storageDíaz, M. Teresa; Cañeque, V.; Sánchez, C. I.; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Fernández, Carlos CSIC; Álvarez, I.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo