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Navegación por Autor López-Alonso, M.
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2019 | Dairy cow nutrition in organic farming systems. Comparison with the conventional system | Orjales, I.; López-Alonso, M.; Miranda, M.; Alaiz-Moretón, H.; Resch, C.; López, Secundino CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jun-2013 | Determination of fungicide pyrimethanil in grapes, must, fermenting must and wine | Vaquero-Fernández, L.; Sanz-Asensio, J.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; López-Alonso, M.; Martínez-Soria, M. T. | artículo |
closedAccess | | 2009 | Development of a liquid-liquid extraction method for the determination of pyrimethanil, metalaxyl, dichlofluanid and penconazol during the fermentative process of must by GC-NPD | Vaquero-Fernández, L.; Sanz-Asensio, J.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sainz-Ramírez, M.; López-Alonso, M.; Epifanio-Fernández, S. I.; Martínez-Soria, M. T. | artículo |
closedAccess | | 2013 | Effect of cluster thinning and prohexadione calcium applications on phenolic composition and sensory properties of red wines | Avizcuri, J. M. CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Sanz-Asensio, J.; Martínez-Soria, M. T.; López-Alonso, M.; Dizy, Marta; Echávarri-Granado, José Federico; Vaquero-Fernández, L.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | The sea as a source of new food for ruminant nutrition: Posidonia oceanica banquettes. Main nutritional characteristics | Castillo, C.; Sotillo, J.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Benedito, J. L.; Gutiérrez, C.; López-Alonso, M.; Abuelo, A.; Hernández, J. | póster de congreso |