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español
Navegación por Autor Kapravelou, Garyfallia
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
| | 23-feb-2024 | A Novel Plant-Based Nutraceutical Combined with Exercise Can Revert Oxidative Status in Plasma and Liver in a Diet-Induced-Obesity Animal Model | Guzmán-Carrasco, Ana; Kapravelou, Garyfallia; López-Jurado, María; Bermúdez, Francisco; Andrés-León, Eduardo CSIC ORCID CVN ; Terrón-Camero, Laura C.; Prados, José; Melguizo, Consolación; Porres, Jesus M.; Martínez, Rosario | artículo |
openAccess | | 17-feb-2022 | Carbohydrates digestibility and faecal microbiota composition in rats fed diets based on raw or fermented Vigna unguiculata seed meal as the only protein source | Kapravelou, Garyfallia; Fernández-Fígares Ibáñez, Ignacio; Ruiz, Raquel CSIC; Jesús Peinado, M.; Martín Pedrosa, Mercedes; Porres, Jesús M.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | Natural fermentation of cowpea (Vigna unguiculata) flour improves the nutritive utilization of indispensable amino acids and phosphorus by growing rats | Kapravelou, Garyfallia; Martínez, Rosario; Martino, Jole; Porres, Jesús M.; Fernández-Fígares Ibáñez, Ignacio | artículo |