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Navegación por Autor Gutiérrez-Gamboa, Gastón

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2019A review of the use of biostimulants in the vineyard for improved grape and wine quality: effects on prevention of grapevine diseasesGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Romanazzi, Gianfranco; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Amino acid composition of grape juice and wine: Principal factors that determine its content and contribution to the human dietGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Moreno-Simunovic, Yerko; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-oct-2020An overview about the impacts of agricultural practices on grape nitrogen composition: Current research approachesGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Alañón-Sánchez, Noelia CSIC; Mateluna-Cuadra, Roberto; Verdugo-Vásquez, Nicolásartículo
openAccessDialnet-AplicacionFoliarEnElVinedoDeUnExtractoDelAlgaAscop-281965.pdf.jpg20-abr-2020Aplicación foliar en el viñedo de un extracto del alga Ascophyllum nodosum como herramienta para mejorar la composición nitrogenada, fenólica y aromática de la uva y del vino de las variedades Tempranillo y Tempranillo BlancoGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCIDtesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jul-2019Assessment of amino acids and total soluble solids in intact grape berries using contactless Vis and NIR spectroscopy during ripeningFernández-Novales, Juan CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Tardáguila, Javier CSIC ORCID; Gutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-abr-2020Biostimulation to Tempranillo grapevines (Vitis vinifera L.) through a brown seaweed during two seasons: Effects on grape juice and wine nitrogen compoundsGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-abr-2018Carignan phenolic composition in wines from ten sites of the Maule Valley (Chile): Location and rootstock implicationsGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Verdugo-Vásquez, Nicolás; Carrasco-Quiroz, Marioli CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez-Gil, A. M.; Moreno-Simunovic, Yerkoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-ene-2019Changes on grape volatile composition through elicitation with methyl jasmonate, chitosan, and a yeast extract in Tempranillo (Vitis vinifera L.) grapevinesGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2018Characterization of grape phenolic compounds of 'Carignan' grapevines grafted onto 'País' rootstock from Maule Valley (Chile): Implications of climate and soil conditionsGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Carrasco-Quiroz, Marioli CSIC; Verdugo-Vásquez, Nicolás; Díaz-Gálvez, Irina; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Moreno-Simunovic, Yerkoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2018Characterization of phenolic composition in Carignan noir grapes (Vitis vinifera L.) from six wine-growing sites in Maule Valley, ChileMartínez-Gil, A. M.; Gutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Moreno-Simunovic, Yerkoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-oct-2016Characterization of phenolic compounds in Carignan grapes (Vitisvinifera L) from six sites in Maule Valley, ChileMoreno-Simunovic, Yerko; Gutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Martínez-Gil, A. M.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-ago-2017Chitosan and laminarin as alternatives to copper for plasmopara viticola control: effect on grape amino acidGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Mancini, V.; Carrasco-Quiroz, Marioli CSIC; Servili, A.; Gutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Foglia, R.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Romanazzi, Gianfrancoartículo
openAccessCurrent viticultural techniques to mitigate the effects of global warming on grape and wine quality_postprint.pdf.jpgene-2021Current viticultural techniques to mitigate the effects of global warming on grape and wine quality: A comprehensive reviewGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Zheng, Wei; Martínez de Toda, F. CSIC ORCIDartículo de revisión
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2017Effect of different foliar nitrogen applications on the must amino acids and glutathione composition in Cabernet Sauvignon vineyardGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Moreno-Simunovic, Yerko; Martínez-Gil, A. M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2016Effect of different foliar nitrogen applications on the must amino acids and glutathione composition in Cabernet Sauvignon vineyardGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Moreno-Simunovic, Yerko; Martínez-Gil, A. M.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-abr-2018Effects of a combination of elicitation and precursor feeding on grape amino acid composition through foliar applications to Garnacha vineyardGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-dic-2018Effects on chlorophyll and carotenoid contents in different grape varieties (Vitis vinifera L.) after nitrogen and elicitor foliar applications to the vineyardGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Jofré, Viviana; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2017Effects on grape amino acid concentration through foliar application of three different elicitorsGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-ene-2021Effects on must and wine volatile composition after biostimulation with a brown alga to Tempranillo grapevines in two seasonsGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2018Elicitor and nitrogen applications to Garnacha, Graciano and Tempranillo vines: effect on grape amino acid compositionGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo