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Navegación por Autor Guillamón Fernández, Eva

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2012Anti-inflammatory activity of methanolic extracts from edible mushrooms in LPS activated RAW 264.7 macrophagesMoro, C.; Palacios, I.; Lozano, M.; D’Arrigo, Matilde; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A.; Martínez, J. Alfredo; García Lafuente, Ana Maríaartículo
closedAccess2011Antioxidant properties of phenolic compounds occurring in edible mushroomsPalacios, I.; Lozano, M.; Moro, C.; D’Arrigo, Matilde; Rostagno, M. A.; Martínez, J. Alfredo; García Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A.artículo
openAccessAutoclaved-and-Extruded-Legumes-as-a-Source.pdf.jpg9-feb-2021Autoclaved and Extruded Legumes as a Source of Bioactive Phytochemicals: A ReviewPedrosa, M. M.; Guillamón Fernández, Eva; Arribas, Claudiaartículo
closedAccess2012Bioactive compounds in legumes Pronutritive and antinutritive actions. Implications for nutrition and healthMuzquiz, M.; Varela, Alejandro; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.artículo de revisión
openAccess520.pdf.jpg2016Biochemical characterization of legume seeds as ingredients in animal feedMartín Pedrosa, Mercedes; Varela, Alejandro; Guillamón Fernández, Eva; Cabellos Caballero, Blanca; Burbano, C.; Gómez-Fernández, J.; de Mercado, Eduardo; Gómez-Izquierdo, Emilio; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Muzquiz, M.artículo
closedAccess2010Breadmaking properties of wheat flour supplemented with thermally processed hypoallergenic lupine flourGuillamón Fernández, Eva; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Varela, Alejandro; Cabellos Caballero, Blanca; Muzquiz, M.; Burbano, C.artículo
closedAccess2010Characterization of lupin major allergens (Lupinus albus L.)Guillamón Fernández, Eva; Rodríguez, Julia; Burbano, C.; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; Cabanillas, Beatriz; Fernández Crespo, Jesús; Sancho, A. I.; Mills, E. N. C.; Cuadrado Hoyos, María Carmenartículo
closedAccessoficial.pdf.jpg28-jun-2020Characterization of persistent Listeria monocytogenes strains from ten dry-cured ham processing facilitiesD'Arrigo, Matilde; Mateo Vivaracho, Laura María; Guillamón Fernández, Eva; Fernández-León, María Fernanda; Bravo, Daniel; Peirotén, Ángela; Medina, Margarita; García Lafuente, Ana Maríaartículo
openAccess2147.pdf.jpg2011Chemical composition of a new Lupinus species found in Spain, Lupinus mariae-josephi H. Pascual (Fabaceae)Muzquiz, M.; Guillamón Fernández, Eva; Burbano, C.; Pascual, H.; Cabellos Caballero, Blanca; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.artículo
closedAccess2011Comparison of different types of stationary phases for the analysis of soy isoflavones by HPLCManchón, N.; D’Arrigo, Matilde; García Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A.; Martínez, J. Alfredo; Ramos, Álvaro; Rostagno, M. A.artículo
closedAccess2011Content and distribution of protein, sugars and inositol phosphates during the germination and seedling growth of two cultivars of Vicia fabaGoyoaga, C.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Romero, Concepción; Guillamón Fernández, Eva; Varela, Alejandro; Pedrosa, M. M.; Muzquiz, M.artículo
closedAccess2008Content and distribution of vicine, convicine and L-DOPA during germination and seedling growth of two Vicia faba L. varietiesGoyoaga, C.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Varela, Alejandro; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.; Muzquiz, M.artículo
closedAccess2011Content and profile of isoflavones in soy-based foods as a function of the production processVillares, A.; Rostagno, M. A.; García Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Martínez, J. Alfredoartículo de revisión
closedAccessoficial.pdf.jpgsep-2020Cooking and sensorial quality, nutritional composition and functional properties of cold-extruded rice/white bean gluten-free fettuccine fortified with whole carob fruit flourArribas, Claudia; Cabellos Caballero, Blanca; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.artículo
openAccessCooking_Effect_on_the_Bioactive.pdf.jpg2-abr-2020Cooking Effect on the Bioactive Compounds, Texture, and Color Properties of Cold-Extruded Rice/Bean-Based Pasta Supplemented with Whole Carob FruitArribas, Claudia; Cabellos Caballero, Blanca; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Guillamón Fernández, Eva; Pedrosa, M. M.artículo
closedAccess2011Development of meat and poultry products enriched with n-3 PUFAs and their functional roleD’Arrigo, Matilde; Rostagno, M. A.; Villares, A.; Guillamón Fernández, Eva; García Lafuente, Ana María; Ramos, Álvaro; Martínez, J. Alfredoartículo de revisión
closedAccess2013Distribution patterns of polyphenols and alkaloids in instant coffee, soft and energy drinks, and teaManchón, N.; Mateo Vivaracho, Laura María; D’Arrigo, Matilde; García Lafuente, Ana María; Guillamón Fernández, Eva; Villares, A.; Rostagno, M. A.artículo
closedAccess2010Edible mushrooms Role in the prevention of cardiovascular diseasesGuillamón Fernández, Eva; García Lafuente, Ana María; Lozano, M.; D’Arrigo, Matilde; Rostagno, M. A.; Villares, A.; Martínez, J. Alfredoartículo de revisión
closedAccess2007Effect of an instantaneous controlled pressure drop on in vitro allergenicity to lupins (Lupinus albus var Multolupa)Guillamón Fernández, Eva; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; Sánchez, Mónica; Cabanillas, Beatriz; Fernández Crespo, Jesús; Rodríguez, Julia; Haddad, J.; Allaf, K.artículo
openAccessEffect_of_fermented_soy_beverage.pdf.jpgjul-2023Effect of fermented soy beverage in aged female mice modelRuiz de la Bastida, Ana; Langa, Susana; Peirotén, Ángela; Fernández González, Raúl; Sánchez-Jiménez, A.; Maroto, María; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Guillamón Fernández, Eva; Arques Orobón, Juan Luis; Gutiérrez-Adán, Alfonso CSIC ORCID ; Landete, José María CSIC ORCIDartículo