English   español  

Navegación por Autor Grijalva‐Vallejos, Nubia

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Bioprospecting for brewers: Exploiting natural diversity for naturally diverse beersCubillos, Francisco A.; Gibson, Brian; Grijalva‐Vallejos, Nubia CSIC; Krogerus, Kristoffer; Nikulin, Jarkkoartículo
openAccesscaractecuador.pdf.jpg2020Caracterización bioquímica y tecnológica de levaduras aisladas de bebidas fermentadas tradicionales de EcuadorGrijalva‐Vallejos, Nubia CSICtesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Evaluation of yeasts from Ecuadorian chicha by their performance as starters for alcoholic fermentations in the food industryGrijalva‐Vallejos, Nubia CSIC; Aranda, Agustín CSIC ORCID ; Matallana, Emilia CSIC ORCIDartículo
openAccesshighyeast.pdf.jpg2017Higher antioxidant defences result in a better industrial performance in non-Saccharomyces wine yeastsTorrellas, Max; Grijalva‐Vallejos, Nubia CSIC; Matallana, Emilia CSIC ORCID; Aranda, Agustín CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Non-Saccharomyces wine strains face problems during biomass propagation due to low invertase and stress toleranceAranda, Agustín CSIC ORCID ; Torrellas, Max; Grijalva‐Vallejos, Nubia CSIC; Matallana, Emilia CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Potential application of yeasts from Ecuadorian chichas in controlled beer and chicha productionGrijalva‐Vallejos, Nubia CSIC; Krogerus, Kristoffer; Nikulin, Jarkko; Magalhães, Frederico; Aranda, Agustín CSIC ORCID ; Matallana, Emilia CSIC ORCID; Gibson, Brianartículo