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Navegación por Autor Catalán, Úrsula

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2018Cardiovascular benefits of phenol-enriched virgin olive oils: new insights from the virgin olive oil and HDL functionality (VOHF) studyPedret, Anna; Fernández-Castillejo, Sara; Valls, Rosa-Maria; Catalán, Úrsula; Rubió, Laura; Romeu, Marta; Macià, Alba; López de las Hazas, M. C. CSIC ORCID; Farràs, Marta; Giralt, Montse; Mosele, Juana I.; Martín-Pelaez, Sandra; Remaley, Alan T.; Covas, María Isabel; Fitó, Montserrat; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Solá, Rosaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2019Endothelial cells deconjugate resveratrol metabolites to free resveratrol: a possible role in tissue factor modulationFernández-Castillejo, Sara; Macià, Alba; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Catalán, Úrsula; Solá, Rosaartículo
openAccess1-s2.0-S0261561420304994-main.pdf.jpgabr-2021Exploring the effects of phenolic compounds to reduce intestinal damage and improve the intestinal barrier integrity: A systematic review of in vivo animal studiesSandoval-Ramírez, Berner Andrée; Catalán, Úrsula; Pedret, Anna; Valls, Rosa-Maria; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Rubió, Laura; Solá, Rosaartículo
openAccessantioxidants-11-01964.pdf.jpg30-sep-2022Impact of phenol-enriched virgin olive oils on serum metabonome and its relationship with cardiometabolic parametersFarràs, Marta; Swann, Jonathan R.; Rowland, Ian; Rubió, Laura; Subirana, Isaac; Catalán, Úrsula; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Solá, Rosa; Covas, María Isabel; Blanco-Vaca, Francisco; Fitó, Montserrat; Mayneris-Perxachs, Jordiartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2021Metabolic fate and cardiometabolic effects of phenolic compounds from red-fleshed apple in hypercholesterolemic rats: A comparative study with common white-fleshed apple. The AppleCOR StudyYuste, Silvia CSIC ORCID; Ludwig, Iziar A.; Romero, María Paz; Piñol-Felis, Carme; Catalán, Úrsula; Pedret, Anna; Valls, Rosa-Maria; Fernández-Castillejo, Sara; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Macià, Alba; Rubió, Lauraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-ene-2021Phosphoproteomic analysis and protein-protein interaction of rat aorta GJA1 and rat heart FKBP1A after secoiridoids consumption from virgin olive oil: A functional proteomics approachPedret, Anna; Catalán, Úrsula; Rubió, Laura; Baiges, Isabel; Herrero, Pol; Piñol-Felis, Carme; Rodríguez-Calvo, Ricardo; Canela, Núria; Fernández-Castillejo, Sara; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Solá, Rosaartículo
openAccessnutrients-14-01047-v2.pdf.jpg28-feb-2022Red-fleshed apples rich in anthocyanins and white-fleshed apples modulate the aorta and heart proteome in hypercholesterolaemic rats. The AppleCOR studyCatalán, Úrsula; Pedret, Anna; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Rubió, Laura; Piñol-Felis, Carme; Sandoval-Ramírez, Berner Andrée; Companys, Judith; Foguet, Elisabet; Herrero, Pol; Canela, Núria; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Solá, Rosaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2018Validation of dried blood spot cards to determine apple phenolic metabolites in human blood and plasma after an acute intake of red-fleshed apple snackYuste, Silvia CSIC ORCID; Macià, Alba; Ludwig, Iziar A.; Romero, María Paz; Fernández-Castillejo, Sara; Catalán, Úrsula; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Rubió, Lauraartículo
openAccessMolecular Nutrition Food Res - 2021 - Fern ndez‐Castillejo - Virgin Olive Oil Phenolic Compounds Modulate the HDL Lipidome.pdf.jpgmay-2021Virgin olive oil phenolic compounds modulate the HDL lipidome in hypercholesterolaemic subjects: a lipidomic analysis of the VOHF studyFernández-Castillejo, Sara; Pedret, Anna; Catalán, Úrsula; Valls, Rosa-Maria; Farràs, Marta; Rubió, Laura; Castañer, Olga; Macià, Alba; Fitó, Montserrat; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Covas, María Isabel; Giera, Martin; Remaley, Alan T.; Solá, Rosaartículo