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Navegación por Autor Carrillo, Elizabeth

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-oct-2015Análisis Conjunto (CA) de un suplemento alimenticio y una barra de cereal como portadores para glucomanano de KonjacFiszman, Susana CSIC ORCID ; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-sep-2011Association between nutritional knowledge and the perception and understanding of food labelingCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
openAccessFQP2023-Carrillo.pdf.jpg14-jun-2023Classification trees as machine learning tool to explore consumers’ purchasing decision pathway. A case-study on parent's perception of baby food jarsCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; González Velasco, Mónica CSIC; Parrilla, Rubén; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessLWT2022-Puerta.pdf.jpg15-jun-2022Coeliac consumers’ expectations and eye fixations on commercial gluten-free bread packagesPuerta, Patricia CSIC ORCID; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Badia Olmos, Celia; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-ago-2015Comparison between dietary supplements and food bars for being the best carrier to glucomannan. A rating-based conjoint experimentFiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSIC; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2015Consumer perception of carriers of a satiating compound: Influence of front-of-package images and weight loss-related informationFiszman, Susana CSIC ORCID ; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2014Consumers' perception of symbols and health claims as health-related label messages. A cross-cultural studyCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Lähteenmäki, Liisa; Varela, Paula CSICartículo
openAccessFQP2023_108_104862.pdf.jpg2-abr-2023Early changes in elderly food habits related to reduced protein intakeCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Chaya, C.; Viadel, Andrés CSIC; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2012Effects of food package information and sensory characteristics on the perception of healthiness and the acceptability of enriched biscuitsCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Estudio de las actitudes, conocimientos y comportamientos de los consumidores. Parámetros sensoriales y no sensoriales que intervienen en la elección de alimentos bajos en calorías y enriquecidos con ingredientes funcionalesCarrillo, Elizabeth CSIC ORCIDtesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2012Las expectativas que despiertan los envases de galletas enriquecidas y con contenido calórico reducidoFiszman, Susana CSIC ORCID ; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-sep-2012How consumers' life positive attitude, novelty and food choice factors affect the expenditure of functional foods. Use of structural equation modellingCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Prado-Gascó, Vicente Javier; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2012How personality traits and intrinsic personal characteristics influence the consumer's choice of reduced-calorie foodCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Prado-Gascó, Vicente Javier; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2012Influence of nutritional knowledge on the use and interpretation of Spanish nutritional food labelsCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-abr-2012¿Influyen los conocimentos sobre nutrición en el uso, percepción e interpretación del etiquetado?Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSIC; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-ago-2015Konjac glucomannan-containing product as perceived by consumers. Is food better than pills?Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2011Main Factors Underlying Consumers' Food Choice: A First Step For The Understanding Of Attitudes Toward "Healthy Eating"Carrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2012Packaging information as a modulator of consumers' perception of enriched and reduced-calorie biscuits in tasting and non-tasting testsCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-sep-2012Perception of visual cues associated to nutritional and health claimsCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Lähteenmäki, Liisa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-sep-2012Relation between the valence of the opinion and the spontaneous perception about functional foodCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Prado-Gascó, Vicente Javier; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSICpóster de congreso