English
español
Navegación por Autor Bello-Pérez, Luis A.
Mostrando resultados 1 a 2 de 2
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2020 | Bioaccessibility of phenolic compounds in common beans (Phaseolus vulgaris L.) after in vitro gastrointestinal digestion: A comparison of two cooking procedures | Cárdenas-Castro, Alicia P.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Bello-Pérez, Luis A.; Tovar, Juscelino; Sáyago-Ayerdi, Sonia G. | artículo |
openAccess | | 2016 | Effect of pre-treatment on physicochemical and structural properties, and the bioaccessibility of β-carotene in sweet potato flour | Trancoso-Reyes, Nalleli; Ochoa-Martínez, Luz A.; Bello-Pérez, Luis A.; Morales-Castro Juliana; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID | artículo |