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Navegación por Autor Tárrega, Amparo

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017¿Qué factores desencadenan las expectativas de saciedad en yogures?Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Marcano, Johanna CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-mar-2020¿Qué motivaciones llevan al consumidor a elegir y consumir un snack entre horas?Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-oct-2018¿Qué saben los consumidores sobre los símbolos relacionados con la sostenibilidadde los envases?Carillo, Empar; Agudelo, Alejandra CSIC; González Velasco, Mónica CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessFOODRES-RIZO.pdf.jpg1-mar-2018Relating texture perception of cooked ham to the bolus evolution in the mouthRizo, Arantxa; Peña, Esmeralda; Alarcón Rojo, Alma Delia; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-ago-2017Relating texture perception of cooked ham to the evolution of bolus in mouthPeña, E.; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-jul-2010Relation between rheology and thickness suitability in prebiotic desserts with different compositionArcia, Patricia; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessFQP2022-Puerta.pdf.jpg1-jun-2022Relevant elements on biscuits purchasing decision for coeliac children and their parents in a supermarket contextPuerta, Patricia CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCIDartículo
openAccessfoods-10-00905.pdf.jpg20-abr-2021Rescuing Flavor Identity and Dynamic Perception in Puréed Dishes; A Restructuring Solution for the Purée DietCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Arancibia, Carla; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2005Rheological characterization of semisolid dairy desserts. Effect of temperatureTárrega, Amparo CSIC ORCID; Durán, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Rheology and microstructure of custard model systems with cross-linked waxy maize starchVélez Ruiz, Jorge; Hernando, Isabel; González Tomás, Luis; Pérez-Munuera, Isabel; Quiles, Amparo; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Lluch, María Ángeles; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
openAccessLaguna-FH2021.pdf.jpg8-feb-2021Saliva matters: Reviewing the role of saliva in the rheology and tribology of liquid and semisolid foods. Relation to in-mouth perceptionLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessPangborn_Tarrega.pdf.jpg7-ago-2004Scaling ranked data for correlating sensory and instrumental measures. Application to dairy desserts colour evaluationTárrega, Amparo CSIC ORCID; Izquierdo Faubel, Luis CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg11-ago-2013Sensations perceived at different stages of the oral processing of biscuits. Use of Free Choice ProfileTarancón, Paula CSIC; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPangborn.Poster.pdf.jpgago-2004Sensory evaluation of vanilla dairy desserts by free choice profileGonzález Tomás, Luis; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
openAccessfoods-11-00036.pdf.jpg24-dic-2021Sensory Features Introduced by Brewery Spent Grain with Impact on Consumers' Motivations and Emotions for Fibre-Enriched ProductsCurutchet, Ana; Serantes, Maite; Pontet, Carolina; Prisco, Fatima; Arcia, Patricia; Barg, Gabriel; Menendez, Juan Andres; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Sensory properties and acceptance of Uruguayan low-fat cheese "queso magro"Arcia, Patricia; Curutchet, Ana; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Sensory quality control of fresh produce. A case studyCostell Ibáñez, Elvira CSIC ; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Bayarri, Sara CSICcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2017Sensory space of battered surimi rings: Key features determined by Flash ProfilingTárrega, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Specific phenolic compounds and sensory properties of a new dealcoholized red wine with pomegranate (Punica granatum L.) extractTárrega, Amparo CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Fromentin, Emilie; Feuillère, Nicolas; Issaly, Nicolas; Roller, Marc; Sanz-Buenhombre, Marisa; Villanueva, Sonia; Moro, Carlos; Guadarrama, Alberto; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
openAccessInt Dairy J-Storage stability of starch-based dairy desserts.pdf.jpgene-2010Storage stability of starch-based dairy desserts containing long-chain inulin: Rheology and particle size distributionTorres, Juan Diego; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo