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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2011 | Effect of instant controlled pressure drop on IgE antibody reactivity to peanut, lentil, chickpea and soybean proteins | Cuadrado Hoyos, María Carmen; Cabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Muzquiz, M.; Haddad, J.; Allaf, K.; Rodríguez, Julia; Fernández Crespo, Jesús; Burbano, C. | artículo |
closedAccess | | 2012 | Effect of instant controlled pressure drop on the oligosaccharides, inositol phosphates, trypsin inhibitors and lectins contents of different legumes | Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Allaf, K.; Haddad, J.; Gelencser, Eva; Takács, K.; Guillamón Fernández, Eva; Muzquiz, M. | artículo |
closedAccess | | 2002 | Effect of local food processing on the inositol phosphate contents in lima bean (Phaseolus lunatus L.); pigeon pea (Cajanus cajan); African yam bean (Sphenostylis sternocarpa) and jackbean (Canavalia ensiformis) | Oboh, H. A.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Osagie, Anthony | artículo |
embargoedAccess | | 1-ene-2021 | Effect of microbial transglutaminase on the production of fish myofibrillar and vegetable protein-based products | Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Pedrosa, M. M.; Tovar, Clara A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 1996 | Effect of natural fermentation on the content of inositol phosphates in lentils | Cuadrado Hoyos, María Carmen; Ayet, G.; Robredo, L. M.; Tabera, J.; Villa, R.; Pedrosa, M. M.; Burbano, C.; Muzquiz, M. | artículo |
closedAccess | | 2002 | Effect of natural fermentation on the lectin of lentils measured by immunological methods | Cuadrado Hoyos, María Carmen; Hajós, G.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Muzquiz, M.; Pusztai, A.; Gelencser, Eva | artículo |
closedAccess | | 2000 | Effect of soaking, cooking and germination on the oligosaccharide content of selected Nigerian legume seeds | Oboh, H. A.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Osagie, Anthony | artículo |
closedAccess | | 2010 | Effects of enzymatic hydrolysis on lentil allergenicity | Cabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Rodríguez, Julia; González, Angela; Muzquiz, M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Fernández Crespo, Jesús; Burbano, C. | artículo |
closedAccess | | 1999 | Evaluation of antinutritional factors of selected varieties of Phaseolus vulgaris | Burbano, C.; Muzquiz, M.; Ayet, G.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M. | artículo |
openAccess | | 8-feb-2022 | Extrusion Cooking Effect on Carbohydrate Fraction in Novel Gluten-Free Flours Based on Chickpea and Rice | Ciudad-Mulero, María; Vega, Erika N.; García-Herrera, Patricia; Pedrosa, M. M.; Arribas, Claudia; Berrios, José De J.; Cámara, Montaña; Fernández-Ruiz, Virginia; Morales, Patricia | artículo |
closedAccess | | 2012 | Heat and pressure treatments effects on peanut allergenicity | Cabanillas, Beatriz; Maleki, S. J.; Rodríguez, Julia; Burbano, C.; Muzquiz, M.; Jiménez, M. Aranzazu; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Fernández Crespo, Jesús | artículo |
closedAccess | | 2002 | High apparent ileal digestibility of amino acids in raw and germinated faba bean (Vicia faba)-and chickpea (Cicer arietinum)-based diets for rats | Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M. | artículo |
closedAccess | | 2005 | Ileal digestibility of defatted soybean, lupin and chickpea seed meals in cannulated Iberian pigs II. Fatty acids and carbohydrates | Rubio, Luis A. CSIC ORCID ; Pedrosa, M. M.; Pérez, Alicia CSIC; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Muzquiz, M. | artículo |
closedAccess | | 2009 | In situ ruminal degradation of phytic acid in formaldehyde-treated rice bran | Martín-Tereso, J.; González, Alejandro CSIC ORCID; Van Laar, H.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Mulder, K.; den Hartog, L. A.; Verstegen, M. W. A. | artículo |
closedAccess | | 2011 | Influence of enzymatic hydrolysis on the allergenicity of roasted peanut protein extract | Cabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Rodríguez, Julia; Muzquiz, M.; Maleki, S. J.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Fernández Crespo, Jesús | artículo |
closedAccess | | 2000 | Influence of germination on lectin in Lens culinaris seeds | Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Gelencser, Eva; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Muzquiz, M.; Pusztai, A.; Hajós, G. | artículo |
openAccess | | 31-oct-2022 | Influence of high-pressure processing on nutritional composition and bioactive compounds of Phaseolus coccineus L | Redondo-Cuenca, Araceli; Pedrosa, M. M.; Tenorio, M. D.; Alvarado López, Alejandra N.; Garcia-Alonso, Alejandra | artículo |
closedAccess | | 1999 | Influence of malting on selected components of soya bean, black bean, chickpea and barley | Trugo, L. C.; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Cavieres, E. | artículo |
closedAccess | | 2009 | Influence of thermal processing on IgE reactivity to lentil and chickpea proteins | Cuadrado Hoyos, María Carmen; Cabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Varela, Alejandro; Guillamón Fernández, Eva; Muzquiz, M.; Fernández Crespo, Jesús; Rodríguez, Julia; Burbano, C. | artículo |
closedAccess | | 1999 | Lupins as a potential source of raffinose family oligosaccharides Preparative method for their isolation and purification | Muzquiz, M.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Folkman, W.; Gulewicz, K. | artículo |