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Navegación por Autor Pedrosa, M. M.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2011Effect of instant controlled pressure drop on IgE antibody reactivity to peanut, lentil, chickpea and soybean proteinsCuadrado Hoyos, María Carmen; Cabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Muzquiz, M.; Haddad, J.; Allaf, K.; Rodríguez, Julia; Fernández Crespo, Jesús; Burbano, C.artículo
closedAccess2012Effect of instant controlled pressure drop on the oligosaccharides, inositol phosphates, trypsin inhibitors and lectins contents of different legumesPedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Allaf, K.; Haddad, J.; Gelencser, Eva; Takács, K.; Guillamón Fernández, Eva; Muzquiz, M.artículo
closedAccess2002Effect of local food processing on the inositol phosphate contents in lima bean (Phaseolus lunatus L.); pigeon pea (Cajanus cajan); African yam bean (Sphenostylis sternocarpa) and jackbean (Canavalia ensiformis)Oboh, H. A.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Osagie, Anthonyartículo
embargoedAccessmicrobialtransglutaminase.pdf.jpg1-ene-2021Effect of microbial transglutaminase on the production of fish myofibrillar and vegetable protein-based productsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Pedrosa, M. M.; Tovar, Clara A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccess1996Effect of natural fermentation on the content of inositol phosphates in lentilsCuadrado Hoyos, María Carmen; Ayet, G.; Robredo, L. M.; Tabera, J.; Villa, R.; Pedrosa, M. M.; Burbano, C.; Muzquiz, M.artículo
closedAccessoficial.pdf.jpg2002Effect of natural fermentation on the lectin of lentils measured by immunological methodsCuadrado Hoyos, María Carmen; Hajós, G.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Muzquiz, M.; Pusztai, A.; Gelencser, Evaartículo
closedAccess2000Effect of soaking, cooking and germination on the oligosaccharide content of selected Nigerian legume seedsOboh, H. A.; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Osagie, Anthonyartículo
closedAccess2010Effects of enzymatic hydrolysis on lentil allergenicityCabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Rodríguez, Julia; González, Angela; Muzquiz, M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Fernández Crespo, Jesús; Burbano, C.artículo
closedAccess1999Evaluation of antinutritional factors of selected varieties of Phaseolus vulgarisBurbano, C.; Muzquiz, M.; Ayet, G.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.artículo
openAccess8-feb-2022Extrusion Cooking Effect on Carbohydrate Fraction in Novel Gluten-Free Flours Based on Chickpea and RiceCiudad-Mulero, María; Vega, Erika N.; García-Herrera, Patricia; Pedrosa, M. M.; Arribas, Claudia; Berrios, José De J.; Cámara, Montaña; Fernández-Ruiz, Virginia; Morales, Patriciaartículo
closedAccess2012Heat and pressure treatments effects on peanut allergenicityCabanillas, Beatriz; Maleki, S. J.; Rodríguez, Julia; Burbano, C.; Muzquiz, M.; Jiménez, M. Aranzazu; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Fernández Crespo, Jesúsartículo
closedAccess2002High apparent ileal digestibility of amino acids in raw and germinated faba bean (Vicia faba)-and chickpea (Cicer arietinum)-based diets for ratsRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Muzquiz, M.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Pedrosa, M. M.artículo
closedAccess2005Ileal digestibility of defatted soybean, lupin and chickpea seed meals in cannulated Iberian pigs II. Fatty acids and carbohydratesRubio, Luis A. CSIC ORCID ; Pedrosa, M. M.; Pérez, Alicia CSIC; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Muzquiz, M.artículo
closedAccess2009In situ ruminal degradation of phytic acid in formaldehyde-treated rice branMartín-Tereso, J.; González, Alejandro CSIC ORCID; Van Laar, H.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Mulder, K.; den Hartog, L. A.; Verstegen, M. W. A.artículo
closedAccess2011Influence of enzymatic hydrolysis on the allergenicity of roasted peanut protein extractCabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Rodríguez, Julia; Muzquiz, M.; Maleki, S. J.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Fernández Crespo, Jesúsartículo
closedAccess2000Influence of germination on lectin in Lens culinaris seedsCuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Gelencser, Eva; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Muzquiz, M.; Pusztai, A.; Hajós, G.artículo
openAccessInfluence- of- high-pressure- processing.pdf.jpg31-oct-2022Influence of high-pressure processing on nutritional composition and bioactive compounds of Phaseolus coccineus LRedondo-Cuenca, Araceli; Pedrosa, M. M.; Tenorio, M. D.; Alvarado López, Alejandra N.; Garcia-Alonso, Alejandraartículo
closedAccess1999Influence of malting on selected components of soya bean, black bean, chickpea and barleyTrugo, L. C.; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; Ayet, G.; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Cavieres, E.artículo
closedAccess2009Influence of thermal processing on IgE reactivity to lentil and chickpea proteinsCuadrado Hoyos, María Carmen; Cabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Varela, Alejandro; Guillamón Fernández, Eva; Muzquiz, M.; Fernández Crespo, Jesús; Rodríguez, Julia; Burbano, C.artículo
closedAccess1999Lupins as a potential source of raffinose family oligosaccharides Preparative method for their isolation and purificationMuzquiz, M.; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Folkman, W.; Gulewicz, K.artículo