English   español  

Navegación por Autor Lorenzo, José M.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 13 a 32 de 44 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesseffecmeatmanuscrip.pdf.jpg2019Effect of age on nutritional properties of Iberian wild red deer meatLorenzo, José M.; Maggiolino, Aristide; Gallego, Laureano CSIC ORCID; Pateiro, Mirian; Pérez-Serrano, Martina CSIC ORCID; Domínguez, Rubén; García, Andrés J. CSIC ORCID ; Landete-Castillejos, Tomás CSIC ORCID ; De Palo, Pasqualeartículo
openAccessEffect_breed_2018.pdf.jpg2018Effect of breed and finishing diet on growth performance, carcass and meat quality characteristics of Mos young hensPateiro, M.; Rois, D.; Lorenzo, José M.; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Franco, Danielartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of cross breeding and amount of finishing diet on growth parameters, carcass and meat composition of foals slaughtered at 15 months of ageFranco, Daniel; Crecente, Santiago; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Gómez, María CSIC ORCID; Lorenzo, José M.artículo
openAccessEffect_cross_breeding.pdf.jpg2014Effect of cross breeding with Hispano-Bretón and Burguete on productive parameter and dynamics of growth of “Galician Mountain” foalsLorenzo, José M.; Franco, Daniel; Crecente, Santiago; Sarriés, María Victoria; Vázquez, José Antonio CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Effects of aging and dietary supplementation with polyphenols from Pinus taeda hydrolysed lignin on quality parameters, fatty acid profile and oxidative stability of beefMaggiolino, Aristide; Lorenzo, José M.; Salzano, A.; Faccia, M.; Blando, F.; Serrano, Martina P.; Latorre, M. A.; Quiñones, J.; De Palo, Pasqualeartículo
openAccessEffects_Caponization_Growth_2016.pdf.jpg2016Effects of caponization on growth performance, carcass and meat quality of mos breed capons rReared in free-range production systemFranco, Daniel; Pateiro, M.; Rois, D.; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Lorenzo, José M.artículo
openAccessAntioxidant_activity_Amado_2013.pdf.jpg2013Effects of natural (grape seed and chestnut extract) and synthetic antioxidants (buthylatedhydroxytoluene, BHT) on the physical, chemical, microbiological and sensory characteristics of dry cured sausage "chorizo"Lorenzo, José M.; González, Rosa; Sánchez, Maribel; Rodríguez-Amado, I. CSIC; Franco, Danielartículo
openAccessEffects_Alcantara_Art2020.pdf.jpg2020Effects of Ultrasound-Assisted Extraction and Solvent on the Phenolic Profile, Bacterial Growth, and Anti-Inflammatory/Antioxidant Activities of Mediterranean Olive and Fig Leaves ExtractsAlcántara, Cristina CSIC ORCID; Žugčić, Tihana; Abdelkebir, Radhia; García-Pérez, José V.; Jambrak, Anet Režek; Lorenzo, José M.; Collado, María Carmen CSIC ORCID; Granato, Daniel; Barba, Francisco J. CSIC ORCIDartículo
openAccessFOODRES2019-Munekata.pdf.jpg9-sep-2019Ethnopharmacology, phytochemistry and biological activity of Erodium species: A reviewMunekata, Paulo E. S.; Alcántara, Cristina CSIC ORCID; Collado, María Carmen CSIC ORCID; García-Pérez, José V.; Saraiva, Jorge A.; Lopes, Rita P.; Barba, Francisco J. CSIC ORCID; do Prado Silva, Leonardo; Sant'Ana, Anderson S.; Movilla Fierro, Elena; Lorenzo, José M.artículo de revisión
openAccessEvaluation_non-linear_equations.pdf.jpg2012Evaluation of non-linear equations to model different animal growths with mono and bisigmoid profilesVázquez, José Antonio CSIC ORCID; Lorenzo, José M.; Fuciños, Pablo CSIC ORCID; Franco, Danielartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Food legislation: Particularities in Spain for typical products of the Mediterranean dietSerrano, Martina P.; Chonco, Louis CSIC ORCID; Landete-Castillejos, Tomás CSIC ORCID ; García, Andrés J. CSIC ORCID ; Lorenzo, José M.capítulo de libro
openAccessComp Rev Food Sci Food Safe - 2022 - Rocchetti - Functional implications of bound phenolic compounds and phenolics food.pdf.jpgmar-2022Functional implications of bound phenolic compounds and phenolics-food interaction: A reviewRocchetti, Gabriele; Perez Gregorio, Rosa; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco J. CSIC ORCID; García Oliveira, Paula; Prieto, Miguel Ángel CSIC ORCID; Simal Gandara, Jesús; Mosele, Juana I.; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Tomas, Merve; Patrone, Vania; Capanoglu, Esra; Lucini, Luigiartículo de revisión
closedAccess2013Growth performance, carcass and meat quality of the Celta pig crossbred with Duroc and Landrance genotypesFranco, Daniel; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Lorenzo, José M.artículo
openAccessITEA2022-Zamuz.pdf.jpg1-jun-2022Impacto del modo de transporte al matadero (mezcla o no mezcla con animales extraños) de terneros de las razas Asturiana de los Valles y Retinta en los atributos físico‑químicos y organolépticos de carne madurada. Aceptabilidad y preferencia de los consumidoresZamuz, Sol CSIC ORCID; García-Torres, Susana; de Vaca, María Cabeza; Tejerina, David; Ortiz, Alberto; Oliván, Mamen; Sierra, Verónica; Diñeiro, Yolanda; Sentandreu, Miguel Ángel; López-Pedrouso, María; Purriños, Laura; Lorenzo, José M.; Franco, Danielartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Inclusion of seaweeds as healthy approach to formulate new low-salt meat productsGullón Estévez, Patricia CSIC; Astray, Gonzalo; Gullón, Beatriz; Franco, Daniel; Bastianello Campagnol, Paulo Cezar; Lorenzo, José M.artículo
closedAccess2014Influence of natural extracts on the shelf life of modified atmosphere-packaged pork pattiesLorenzo, José M.; Sineiro, Jorge; Rodríguez-Amado, I. CSIC; Franco, Danielartículo
openAccessinflucalve.pdf.jpg2020Influence of production system and finishing feeding on meat quality of Rubia Gallega calvesRodríguez-Vázquez, Raquel; Pateiro, Mirian; López-Pedrouso, María; Gende, Antonio; Crecente, Santiago; Serrano, Martina P.; González, Jesús; Lorenzo, José M.; Zapata, Carlos; Franco, Danielartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Meat quality of farmed red deer fed a balanced diet: effects of supplementation with copper bolus on different musclesSerrano, Martina P.; Maggiolino, Aristide; Lorenzo, José M.; De Palo, Pasquale; García, Andrés J. CSIC ORCID ; Landete-Castillejos, Tomás CSIC ORCID ; Gambin, Pablo CSIC; Cappelli, Jamil CSIC ORCID; Domínguez, Rubén; Pérez-Barbería, Francisco J. CSIC ORCID; Gallego, Laureano CSIC ORCIDartículo
openAccessMinhota_breed_cattle_2016.pdf.jpg2016Minhota breed cattle: Carcass characterisation and meat quality affected by sex and slaughter ageAraújo, J. P.; Lorenzo, José M.; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Pires, P.; Cantalapiedra, J.; Franco, Danielartículo
openAccessMirandesa_Breed_Calves.pdf.jpg2015Mirandesa breed calves: growth performance and carcass characterization affected by sex and livestock production systemSousa, F.; Lorenzo, José M.; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Cantalapiedra, J.; Iglesias, A.; Franco, Danielartículo