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Navegación por Autor Lauzurica, S.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess1047.pdf.jpg2014Linseed, microalgae or fish oil dietary supplementation affects performance and quality characteristics of light lambsFuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Díaz Díaz- Chiron, María Teresa; Pérez-Marcos, C.; Cañeque, V.; Sánchez-González, C. I.; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Fernández-Bermejo, C.; Rivas-Cañedo, A.; Lauzurica, S.artículo
closedAccess2007Live weight effect on the prediction of tissue composition in suckling lamb carcasses using the European Union scaleMiguel Gómez, María Esther; Ruiz de Huidobro, F.; Blázquez, Blas CSIC ORCID; Velasco, Susana; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Cañeque, V.artículo
closedAccess2003Methods of carcass classification based on subjective assessments of carcass fatness and of carcass conformation Effect of sex on the prediction of tissue composition in carcasses of sucking lambsMiguel Gómez, María Esther; Ruiz de Huidobro, F.; Díaz, M. Teresa; Velasco, Susana; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Onega, E.; Blázquez, Blas CSIC ORCID; Cañeque, V.artículo
closedAccess2011Nutritional and sensory aspects of light lamb meat enriched in n-3 fatty acids during refrigerated storageDíaz, M. Teresa; Cañeque, V.; Sánchez, C. I.; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Fernández, Carlos CSIC; Álvarez, I.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo
closedAccess2003Physico-chemical characteristics of carcass and meat Manchego-breed suckling lambs slaughtered at different weightsDíaz, M. Teresa; Velasco, Susana; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Lauzurica, S.; Huidobro, F.; Cañeque, V.artículo
closedAccess2010Physiological response and carcass and meat quality of suckling lambs in relation to transport time and stocking density during transport by roadFuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Sánchez, Miguel; Pérez, Casasús; Lauzurica, S.; Vieira, Ceferina; González de Chávarri, E.; Díaz, M. Teresaartículo
closedAccess2004Prediction of suckling lamb carcass composition from objective and subjective carcass measurementsDíaz, M. Teresa; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Velasco, Susana; Ruiz de Huidobro, F.; Pérez, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccess2016Reducing the effect of pre-slaughter fasting on the stress response of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)Bermejo-Poza, Rubén; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Lauzurica, S.; González de Chávarri, E.; Díaz, M. Teresa; Villarroel, M.artículo
closedAccess2015The effect of intermittent feeding on the pre-slaughter fasting response in rainbow troutBermejo-Poza, Rubén; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Lauzurica, S.; González de Chávarri, E.; Díaz, M. Teresa; Villarroel, M.artículo
closedAccess2012The effects of journey duration and space allowance on the behavioural and biochemical measurements of stress responses in suckling lambs during transport to an abattoirFuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; González de Chávarri, E.; Sánchez, Mónica; Vieira, Ceferina; Lauzurica, S.; Díaz, M. Teresa; Pérez, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccess2005The influences of carcass weight and depot on the fatty acid composition of fats of suckling Manchego lambsCañeque, V.; Díaz, M. Teresa; Álvarez, I.; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo
closedAccess2005Use of carcass weight to classify Manchego sucking lambs and its relation to carcass and meat qualityDíaz, M. Teresa; De la Fuente, José; Lauzurica, S.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Velasco, Susana; Álvarez, I.; Ruiz de Huidobro, F.; Onega, E.; Blázquez, Blas CSIC ORCID; Cañeque, V.artículo
closedAccess2002Use of concentrate or pasture for fattening lambs and its effect on carcass and meat qualityDíaz, M. Teresa; Velasco, Susana; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Ruiz de Huidobro, F.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; González, Jorge; Manzanares, Carolinaartículo
openAccessRN34.pdf.jpg2018Use of red wine polyphenols as a natural preservative in health-promoting omega-3 fatty acids-enriched Lamb pattiesMuíño, I.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCID; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Apeleo, E.; Pérez-Santaescolástica, C.; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Bermejo-Poza, Rubén; Díaz, M. Teresaartículo
closedAccessoficial.pdf.jpg2003Use of whole barley with a protein supplement to fatten lambs under different management systems and its effect on meat and carcass qualityCañeque, V.; Velasco, Susana; Díaz, M. Teresa; Ruiz de Huidobro, F.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Lauzurica, S.artículo
closedAccess2017Valorisation of an extract from olive oil waste as a natural antioxidant for reducing meat waste resulting from oxidative processesMuíño, I.; Díaz, M. Teresa; Apeleo, E.; Pérez-Santaescolástica, C.; Rivas-Cañedo, A.; Pérez, Concepción CSIC ORCID ; Cañeque, V.; Lauzurica, S.; Fuente, Jesús M. de la CSIC ORCIDartículo