Mostrando resultados 7 a 15 de 15
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2012 | Ecology of indigenous lactic acid bacteria along different winemaking processes of Tempranillo red wine from la Rioja (Spain) | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel | artículo |
closedAccess | | 31-may-2021 | Efecto de la inoculación con levaduras no-Saccharomyces en el desarrollo de las fermentaciones y en la calidad de los vinos tintos | Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2012 | Elaboration of Tempranillo wines at two different pHs. Influence on biogenic amine contents | López Martín, Rosa CSIC; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Santamaría, Pilar CSIC | artículo |
openAccess | | 15-ago-2022 | Influence of microbial population on the characteristics of carbonic maceration wines | Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Olarte, Carmen; López-Alfaro, Isabel; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Sanz, Susana | artículo |
openAccess | | 30-jul-2020 | Influence of the carbonic maceration winemaking method on the physicochemical, colour, aromatic and microbiological features of tempranillo red wines | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Rosario; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Malolactic fermentation of Tempranillo wine: Contribution of the lactic acid bacteria inoculation to sensory quality and chemical composition | López Martín, Rosa CSIC; López-Alfaro, Isabel; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 5-jun-2023 | Organoleptic quality of wines in contact with oak wood fragments immersed in plasma activated water (PAW) | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Larreina, Beatriz CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Alba Elías, Fernando; González-Marcos, Ana; Sainz-García, Elisa; Sainz-García, Ana; López-Alfaro, Isabel | comunicación de congreso |
closedAccess | | 31-may-2021 | Una nueva tecnología para eliminar Brettanomyces de la madera de roble de barricas: el plasma atmosférico frío | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Sainz-García, Ana; González-Marcos, Ana; Múgica-Vidal, Rodolfo; Muro-Fraguas, Ignacio; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Alba Elías, Fernando; Sainz-García, Elisa | comunicación de congreso |
openAccess | | 2023 | Wine corks decontamination using plasma activated water | Sainz-García, Ana; González-Marcos, Ana; Múgica-Vidal, Rodolfo; Muro-Fraguas, Ignacio; Gallarta-González, Félix; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Santamaría, Pilar CSIC; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Sainz-García, Elisa; Alba-Elías, Fernando | artículo |