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Navegación por Autor Fernández-Zurbano, Purificación

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jul-2014Contribution of low molecular weight phenols to bitter taste and mouthfeel properties in red winesGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Contribution of Nonvolatile Composition to Wine FlavorSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2017Cross-modal interactions and effects of the level of expertise on the perception of bitterness and astringency of red winesDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Determination of fungicide pyrimethanil in grapes, must, fermenting must and wineVaquero-Fernández, L.; Sanz-Asensio, J.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; López-Alonso, M.; Martínez-Soria, M. T.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Development of a liquid-liquid extraction method for the determination of pyrimethanil, metalaxyl, dichlofluanid and penconazol during the fermentative process of must by GC-NPDVaquero-Fernández, L.; Sanz-Asensio, J.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sainz-Ramírez, M.; López-Alonso, M.; Epifanio-Fernández, S. I.; Martínez-Soria, M. T.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-feb-2014Direct accurate analysis of cysteinylated and glutathionylated precursors of 4-mercapto-4-methyl-2-pentanone and 3-mercaptohexan-1-ol in must by ultrahigh performance liquid chromatography coupled to mass spectrometryConcejero, B.; Peña-Gallego, A.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Hernández-Orte, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Direct method for the analysis of Cysteinated and Glutationated precursors of 3 MH and 4MMP by UHPLC-MSHernández-Orte, Purificación CSIC ORCID; Concejero, B.; Peña-Gallego, A.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Efecto del tiempo y la concentración de oxígeno en la evolución del color de vinos jóvenesAvizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; González Hernández, Marivel CSIC; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccess19-jun-2023Efecto del tipo de elaboración de vinos blancos españoles: vino natural vs convencionalCastillo Río, Carolina; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Sánchez, Carlota; González Hernández, Marivel CSIC; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Peña, Cristina; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ballester, Jordi; Parga-Dans, Eva CSIC ORCID ; Alonso-González, Pablo CSIC ORCID póster de congreso
openAccessEffect of aroma perception.pdf.jpgmay-2020Effect of aroma perception on taste and mouthfeel dimensions of red wines: Correlation of sensory and chemical measurementsSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Jeffery, David W.; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of cluster thinning and prohexadione calcium applications on phenolic composition and sensory properties of red winesAvizcuri, J. M. CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Sanz-Asensio, J.; Martínez-Soria, M. T.; López-Alonso, M.; Dizy, Marta; Echávarri-Granado, José Federico; Vaquero-Fernández, L.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
openAccesscpellissier,+7127-Article-production.pdf.jpg28-abr-2023Effect of culture and familiarity on wine perception: a study with British and Spanish wine expertsSuárez, Alejandro CSIC ORCID; Rodrigues, Heber; Williams, Samantha; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Depetris-Chauvin, Nicolas; Dunn, Gregory; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessEffect of grape maturity.pdf.jpgene-2020Effect of grape maturity on wine sensory and chemical features: The case of Moristel winesFerrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Arias, Ignacio; Escudero, Ana CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccess7-abr-2010Effects of the Nonvolatile Matrix on the Aroma Perception of WineSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
openAccessEffects_vineyard.pdf.jpg6-nov-2019Effects of vineyard ‘potential’ and grape maturation on the aroma-volatile profile of Grenache winesArias, Ignacio; Lacau, Blanca; Astrain, Jesús; Barón, Cristina; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-oct-2017Estudio de interacciones sensoriales del tipo amargor-aroma, astringencia-aroma, amargor-acidez y astringencia-acidez en vino tinto. Efecto del nivel de experiencia del consumidorDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Evaluación del color del vino tinto mediante análisis sensorial. Correlación de las medidas físico-químicas con los atributos sensorialesAvizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; González Hernández, Marivel CSIC; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-dic-2016Evaluation of the impact of initial red wine composition on changes in color and anthocyanin content during bottle storageAvizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
openAccessjun-2015Evolución de la composición no volátil de vinos de tintos durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígenoAvizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2015Evolución del color y de la composición antociánica de vinos de crianza durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígenoEchávarri-Granado, José Federico; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso