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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1-jul-2014 | Contribution of low molecular weight phenols to bitter taste and mouthfeel properties in red wines | Gonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Contribution of Nonvolatile Composition to Wine Flavor | Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | dic-2017 | Cross-modal interactions and effects of the level of expertise on the perception of bitterness and astringency of red wines | De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jun-2013 | Determination of fungicide pyrimethanil in grapes, must, fermenting must and wine | Vaquero-Fernández, L.; Sanz-Asensio, J.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; López-Alonso, M.; Martínez-Soria, M. T. | artículo |
closedAccess | | 2009 | Development of a liquid-liquid extraction method for the determination of pyrimethanil, metalaxyl, dichlofluanid and penconazol during the fermentative process of must by GC-NPD | Vaquero-Fernández, L.; Sanz-Asensio, J.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sainz-Ramírez, M.; López-Alonso, M.; Epifanio-Fernández, S. I.; Martínez-Soria, M. T. | artículo |
closedAccess | | 17-feb-2014 | Direct accurate analysis of cysteinylated and glutathionylated precursors of 4-mercapto-4-methyl-2-pentanone and 3-mercaptohexan-1-ol in must by ultrahigh performance liquid chromatography coupled to mass spectrometry | Concejero, B.; Peña-Gallego, A.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Hernández-Orte, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jul-2013 | Direct method for the analysis of Cysteinated and Glutationated precursors of 3 MH and 4MMP by UHPLC-MS | Hernández-Orte, Purificación CSIC ORCID; Concejero, B.; Peña-Gallego, A.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | jun-2013 | Efecto del tiempo y la concentración de oxígeno en la evolución del color de vinos jóvenes | Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; González Hernández, Marivel CSIC; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 19-jun-2023 | Efecto del tipo de elaboración de vinos blancos españoles: vino natural vs convencional | Castillo Río, Carolina; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Sánchez, Carlota; González Hernández, Marivel CSIC; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Peña, Cristina; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ballester, Jordi; Parga-Dans, Eva CSIC ORCID ; Alonso-González, Pablo CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | may-2020 | Effect of aroma perception on taste and mouthfeel dimensions of red wines: Correlation of sensory and chemical measurements | Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Jeffery, David W.; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Effect of cluster thinning and prohexadione calcium applications on phenolic composition and sensory properties of red wines | Avizcuri, J. M. CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Sanz-Asensio, J.; Martínez-Soria, M. T.; López-Alonso, M.; Dizy, Marta; Echávarri-Granado, José Federico; Vaquero-Fernández, L.; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 28-abr-2023 | Effect of culture and familiarity on wine perception: a study with British and Spanish wine experts | Suárez, Alejandro CSIC ORCID; Rodrigues, Heber; Williams, Samantha; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Depetris-Chauvin, Nicolas; Dunn, Gregory; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | ene-2020 | Effect of grape maturity on wine sensory and chemical features: The case of Moristel wines | Ferrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Arias, Ignacio; Escudero, Ana CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 7-abr-2010 | Effects of the Nonvolatile Matrix on the Aroma Perception of Wine | Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 6-nov-2019 | Effects of vineyard ‘potential’ and grape maturation on the aroma-volatile profile of Grenache wines | Arias, Ignacio; Lacau, Blanca; Astrain, Jesús; Barón, Cristina; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 18-oct-2017 | Estudio de interacciones sensoriales del tipo amargor-aroma, astringencia-aroma, amargor-acidez y astringencia-acidez en vino tinto. Efecto del nivel de experiencia del consumidor | De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | jun-2013 | Evaluación del color del vino tinto mediante análisis sensorial. Correlación de las medidas físico-químicas con los atributos sensoriales | Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; González Hernández, Marivel CSIC; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 15-dic-2016 | Evaluation of the impact of initial red wine composition on changes in color and anthocyanin content during bottle storage | Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | jun-2015 | Evolución de la composición no volátil de vinos de tintos durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígeno | Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | sep-2015 | Evolución del color y de la composición antociánica de vinos de crianza durante la etapa de envejecimiento en botella. Efecto de distintas concentraciones de oxígeno | Echávarri-Granado, José Federico; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |