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Navegación por Autor Castro, C.

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openAccessEchinocandin_Fluconazole.pdf.jpgjun-2021Early Stepdown From Echinocandin to Fluconazole Treatment in Candidemia: A Post Hoc Analysis of Three Cohort StudiesMoreno-García, E.; Puerta-Alcalde, Pedro; Gariup, G.; Fernández-Ruiz, Mario; López-Cortés, Luis Eduardo; Cuervo, Guillermo; Salavert, Miguel; Merino, Paloma; Machado, Marina; Guinea, J.; García-Rodríguez, J.; Garnacho-Montero, José; Cardozo, Celia; Pemán, Javier; Montejo, Miguel; Fortún, Jesús; Almirante, Benito; Castro, C.; Rodríguez-Baño, Jesús CSIC ORCID; Aguado, José María; Martínez, J. A.; Carratalà, Jordi; Soriano, Álex; García‐Vidal, Carolinaartículo
closedAccessdic-2012Extreme Western Intermediate Water formation in winter 2010Vargas-Yáñez, Manuel; Zunino-Rodríguez, Patricia; Schroeder, Katrin; López-Jurado, José Luis; Plaza-Jorge, Francisco; Serra-Tur, Mariano; Castro, C.; García-Martínez, María del Carmen; Moya-Ruiz, Francisca; Salat, Jordi CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-sep-2011Flavour release and perception of dairy desserts with different texture. Influence of fat content and thickenerArancibia, Carla; Castro, C.; Jublot, Lionel; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Bayarri, Sara CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg25-oct-2010Influence of fat content and type of thickener on rheological behaviour and flavour release during eatingArancibia, Carla; Castro, C.; Jublot, Lionel; Costell Ibáñez, Elvira CSIC ; Bayarri, Sara CSICpóster de congreso
openAccess2010Variability of thermohaline properties and nutrients in the ría de Vigo (and Cantabrian sea) in the last decade.Nogueira, Enrique CSIC ORCID CVN; Bode, Antonio CSIC ORCID CVN; Castro, C.; González-Nuevo, Gonzalocomunicación de congreso