English
español
Navegación por Autor Bordiga. M.
Mostrando resultados 2 a 3 de 3
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
---|---|---|---|---|---|
closedAccess | sep-2017 | The impacts of temperature, alcoholic degree and amino acids content on biogenic amines and their precursor amino acids content in red wine | Lorenzo, Cándida; Bordiga. M.; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Salinas, M. Rosario; Coïsson, J. D.; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID | artículo | |
closedAccess | 2018 | Wine aging and spoilage | Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Bordiga. M. | capítulo de libro |