English   español  

Navegación por Autor rp14139

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 43 a 62 de 98 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess27-nov-2023Identificación de marcadores ligados a la tipicidad regional: los vinos de Tempranillo de la DOCa Rioja como caso de estudioSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2016Identification of green, aggressive and hard character of wines by a chemo-sensory directed methodologyFernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Lacau, Blanca; Barón, Cristina; Valentin, Dominique; Astrain, Jesús; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessbeverages-09-00085-v2.pdf.jpg11-oct-2023Identification of Sensory and Voltammetric Markers of Regional Typicality: Tempranillo Rioja Wines as a Case StudySáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Losifidis, Achilleas; González Hernández, Marivel CSIC; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominiqueartículo
openAccess4732-Article -49136-1-10-20211202.pdf.jpg2-dic-2021Impact of two yeast strains on tempranillo red wine aroma profiles throughout accelerated ageingDenat, Marie; Pérez, Dolores; Heras, José María; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Insights on the chemical basis of the astringency of Spanish red winesSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
openAccess1-s2.0-S0308814621010876-main.pdf.jpg1-nov-2021Insights on the role of acetaldehyde and other aldehydes in the odour and tactile nasal perception of red wineArias-Pérez, Ignacio; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2017Levels of higher alcohols inducing aroma changes and modulating experts' preferences in wine model solutionsDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
openAccess1-s2.0-S0308814621021749-main.pdf.jpg1-mar-2022Modeling grape taste and mouthfeel from chemical compositionFerrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Suárez, Alejandro CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Perenzoni, Daniele; Arapitsas, Panagiotis; Mattivi, Fulvio; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ago-2019Modelling wine astringency from its chemical composition using machine learning algorithmsSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Romero, Miguel; Pascual, Darío; Díaz Viñolas, David CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2016Modulation of bitterness by aroma: cross modal interactions in red wineDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Gallego de la Sacristana, Roberto; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessMultidimensional representation of wine drinking experience.pdf.jpgjun-2022Multidimensional representation of wine drinking experience: Effects of the level of consumers’ expertise and involvementOyinseye, Peter CSIC; Suárez, Alejandro CSIC ORCID; Saldaña, Erick; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominique; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessMultidisciplinary strategies for understanding ill-defined concepts.pdf.jpg17-nov-2020Multidisciplinary strategies for understanding ill-defined conceptsSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessJ Sci Food Agric - 2023 - S enz‐Navajas - Natural versus conventional production of Spanish white wines  an exploratory.pdf.jpg31-ene-2023Natural versus conventional production of Spanish white wines: an exploratory studySáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Sánchez, Carlota; González Hernández, Marivel CSIC; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Peña, Cristina; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ballester, Jordi; Parga-Dans, Eva CSIC ORCID ; Alonso-González, Pablo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2016Novel contribution to the study of mouth-feel properties in winesFernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominique; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-nov-2016On the effects of higher alcohols on red wine aromaDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-jun-2021Perspectives on Wines of Provenance: Sensory Typicality, Quality, and AuthenticitySáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Jeffery, David W.artículo de revisión
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Pigment composition and color parameters of commercial Spanish red wine samples: Linkage to quality perceptionSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Propiedades gustativas de los vinos tintos y su relación con la composición química no-volátilFernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Dizy, Martaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Quality Mapping: An Exploratory Approach for Evaluating the Chemicals Driving In-Mouth Quality in Red WinesSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Valentin, Dominiquecapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2016Rapid sensory-directed methodology for the selection of high-quality aroma winesSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Alegre, Yohanna; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; García, David CSIC; Eizaguirre, Sara; Razquin, Iosu; Hernández-Orte, Purificación CSIC ORCIDartículo